Съперницата на Калканджиева – Зорница Линдарева тежала 120 кила!

С много усилия манекенката възвърнала стройната си фигура
С много усилия манекенката възвърнала стройната си фигура

  Прелюбопитно се оказа житие-битието на баджаначката на Жени Калканджиева. Не е за вярване, но казват, че само до преди няколко години манекенката Зорница Линдарева, която открадна Стефан Манов – Тачо от шестата по красота в света, трудно би се добрала до моден подиум.

Не че е срещала затруднения в усвояване на котешката походка. Причината да не изживява мечтата си била доста по-съществена. Зорница прекъснала кариерата си, защото била, меко казано, пълна. Някои даже твърдят, че по едно време девойката тежала рекордните за манекенка 120 килограма! Овалът й доближавал този на Искра Фидосова и моделката не смеела да си покаже носа навън от срам.

Легендата гласи, че Линдарева „счупила“ кантара малко след като станала майка. Девойката, която иначе описват като възпитано момиче с висше образование, има дете от виден столичен бизнесмен. Според мълвата той е собственик на известна верига ресторанти за суши и навремето бил лудо влюбен в красивата Зорница.

Стефан и Зорница се наслаждават на чувствата си
Стефан и Зорница се наслаждават на чувствата си

Малко след като станали родители обаче, по незнайни причини охладнели един към друг и вместо да вдигнат сватба, изненадали приятелите си с раздяла по взаимно съгласие. Въпросният бизнесмен не изоставил Линдарева, нито детето си на произвола на съдбата. Поел отговорност, осигурил даже апартамент за Зорница – сравнително далеч от центъра, но пък близо до булевард „България“, което си е удобство при придвижване в пиковите часове в столицата.

Освен това бизнесменът се грижел за детето си с Линдарева и всеки месец плащал 1500 лева издръжка. Общо взето, бил баща за пример. Моделката от своя страна също полагала усилия. Трудно обаче приела провала на мечтата си за голямо и сплотено семейство и именно това изтъкват в модните среди като най-вероятна причина за скоростното й напълняване.

За отрицателно време от стройна манекенка Зорница се превърнала в пищна дама. „Видях я един ден случайно в мола. Приличаше на Годзила! Попитах я: „Зори, ти ли си?“, а тя се сепна и отсече: „Имате грешка, не ви познавам“ и буквално избяга“, разказва видна столична манекенка.

С много упоритост и труд Зорница успяла да възвърне предишния си блясък и да се завърне триумфално на модния подиум. В борбата с килограмите и депресията й помогнала най-добрата й приятелка Мис България 2006 Галена Димова. И тя има провалена сериозна връзка зад гърба си. През 2012-а Галена и шефът на волейболния клуб ЦСКА Георги Георгиев, с когото имат две деца, се разделиха, без да изтъкват някаква конкретна причина.

Жени била сигурна, че Тачо ще изкара с Линдарева има-няма още месец-два
Жени била сигурна, че Тачо ще изкара с Линдарева има-няма още месец-два

В периода, в който Зорница била депресирана от раздялата с любимия, а и от растящото си тегло, дружката й Галена била плътно до нея. Това още повече ги сплотило и двете решили да заживеят заедно. Димова се нанесла в апартамента на Линдарева, който получила като подарък от бащата на детето си. Дамите се разбирали чудесно. Отменяли се в домакинските задължения, помагали си даже в грижите за децата, макар че в модните среди казват, че те не живеели непрекъснато при майките си. Причината била, че Галена и Зорница не смогвали да съчетават грижите за малчуганите с работата си на модели. Дамите не се оплаквали. Давали всичко от себе си и дълго време си живеели задружно по женски. Почти не си позволявали развлечения. Само понякога канели гости на по чаша шампанско у дома.

Краят на това безметежно ежедневие бил сложен, когато любовта отново споходила отслабналата Зорница. Моделката залюбила мъжа на Жени Калканджиева Стефан Манов – Тачо и броени седмици след запознанството си заживели под един покрив. Самата Калканджиева обяви, че бащата на сина и се е нанесъл в дома на Зорница. Мистерия е обаче дали при това положение дружката й Галена Димова се е изнесла в друго жилище. Може пък тримата да са си станали съквартиранти, предполагат в светските среди.

На пръв поглед всичко изглежда вече е наред в живота на препатилата Линдарева. Тя се радвала на рекорден брой модни ангажименти, както и на любовта си с мъжа на шефката на „Визаж“ Тачо. За връзката им няма
никакви препятствия . Дори самата Калканджиева се е примирила със ситуацията и не желае да пречи на новата двойка. И няма нужда, защото, ако се вярва на мълвата, баджаначката й ще провали идилията си с Тачо и без чужда помощ.

Зорница Линдарева
Зорница Линдарева

В модните среди се носят скандални слухове, че Зорница изневерявала системно на наивния Манов. Кръшканията й се случвали най-често, когато Линдарева била извън София по важна работа. Като например някое модно ревю. Последно на такова Зорница участвала в началото на август. Трябвало да дефилира на светско събитие в „Марина Диневи“, Свети Влас. Малко преди ревюто Линдарева се сетила за свое бивше гадже, което преди 2-3 години я водило на круиз с яхта край Бодрум, Турция. Започнала да го бомбардира с есемеси, разбира се, без знанието на Тачо. Зорница предлагала на някогашния си любовник да дойде и да я гледа как дефилира с разни тоалети, а после щели да се забавляват из нощен Свети Влас. Въпросният мъж обаче, за когото казват, че бил сериозен и заможен бизнесмен, проявил морал и не откликнал на повика на Зорница. Тя изкарала няколко дни на морето в компанията само на приятелки манекенки, а след това се прибрала ни лук яла, ни лук мирисала в столицата при гаджето си Тачо. Той едва ли има и най-малка представа за провалените намерения на Линдарева.

Бившата му жена Жени Калканджиева обаче била наясно с личността и действията на баджаначката си, но нарочно мълчала. Не искала да се бърка в отношенията на бившия си мъж и новата му жена. „Само им гледам сеира. Давам им срок до края на октомври“, потривала ръце Калканджиева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *