Стойко Сакалиев първа дружка с гей фризьор

  Необяснимо – така мнозина от приятелите на футболиста Стойко Сакалиев коментираха начина, по който той нападна съквартиранта си Мариан на тема сек*уални предпочитания. Сред близките и роднините си брадърът от години се слави като много широко скроен и съвсем незлоблив срещу различните в любовта. В приятелския му кръг дори има не малко мъже с нетрадиционна сек*уалност.

Стойко Сакалиев
Стойко Сакалиев

В последните няколко седмици добродушният Стойко попадна в центъра на грандиозен скандал, заради който си навлече гнева на гей общността. Това се случи, след като без причина бившият нападател на ЦСКА започна да напада един от съквартирантите си в Къщата на „ВИП Брадър“. Мишената му бе манекенът Мариан, който набързо бе провъзгласен от футболиста за мека китка. Това се превърна и в добър повод да бъде елиминиран от бургазлията, който не искал да общува с него. Дали обаче това е разумна причина и наистина ли Саката е толкова яростен хомофоб, запитаха се зрителите пред малкия екран?

Запознати с реалния живот на футболиста категорично отхвърлят подобни твърдения.

Саката номинира Кюрпанов заради съмнителната му сек*уалност
Саката номинира Кюрпанов заради съмнителната му сек*уалност

По думите им Стойко просто бил подучен от останалите съквартиранти да нападне манекена, за да им угоди. Една от най-близките му дружки в шоуто бизнесдамата Ваня Червенкова открай време никак не се разбирала с Мариан и точно тя го накарала да го номинира. И понеже Саката не искал да си навлича повече скандали, се съгласил с нея без бой. Футболистът обаче нямал за какво да се хване пред „Биг Брадър“, за да избере манекенка за елиминации и така решил да изтъкне съмнителното му сексуално поведение като аргумент.

Самият той обаче дори имал близки приятели с гей наклонности и никога не си позволявал да ги заяжда за това с кого си лягат публично. Именно подобни съмнителни другари преди години дори донесоха пикантни коментари за любовния живот на Саката във футболните кръгове. Плейбоят набързо бе одуман, че е гей, понеже често дружал с такива мъже и точно това станало причина да си няма сериозна приятелка.

И така за известно време около бившия нападател на ЦСКА се носел слух, че спи не само с жени, но и с мъже. „Това, разбира се, не е така, но след като веднъж тръгне приказката, иди доказвай, че нямаш сестра“, обясняват близки до Саката.

Мълвата, че Стойко е на левия бряг, била подхваната от завистници, които решили да го уязвят на най-болезнената тема в живота му – непостоянството му в любовта. И понеже Саката не криел симпатиите си към фризьора Конда Кондов, който от години се грижил за прическата му, те съзрели в това възможност да го компрометират. Клюкарите измислили сюжета, че двамата са гаджета и набързо го разпространили в отбрани кръгове. Всъщност доказателства за близките отношения на известния варненски коафьор и футболиста изобщо не липсват. Преди години заради него Стойко дори взимаше по два пъти месечно разстоянието от София до Варна, само и само да измият косата му. В морската столица Саката се оставя само и единствено в ръцете на Кондата, за да го фризира, сякаш му предстои филмова премиера в Холивуд. Двамата обсъждали всички интересни клюки, а после играчът се връщал обратно в София накипрен и доволен, че се е почувствал като истинска звезда.

Суетата му, разбира се, не останала незабелязана от съотборниците му, които не спирали да го подкачат по тази тема и да се шегуват заради близката му връзка с коафьора. Още повече, че за фризьора отдавна имало основателни съмнения, че си пада по футболисти. Стилистът е известен като официалния любовник на друг футболист – бияча на жени Орлин Орлинов. Стойко обаче съвсем добродушно махвал с ръка на подобни провокации и не си позволявал да каже и една лоша дума срещу него.

„Той никога не е мразил гейове, но изведнъж в Къщата сякаш нещо му стана. Със сигурност Ваня Червенкова има пръст в това, понеже си личи, че той само нея слуша“, коментират приятели на екснападателя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *