Стефан Данаилов се бори с рака

Злокобна вест обхожда арт гилдията в последните няколко седмици. Стефан Данаилов не е никак добре и линее, разкриха пред журналисти негови колеги. Големият актьор води тежка битка с чумата на новия век – рака.

Стефан Данаилов
Стефан Данаилов

Преди няколко месеца Ламбо е бил диагностициран с левкемия. Той все още е в началния стадий на болестта и има сериозни шансове да оздравее. Данаилов вече ходи на терапии срещу рака на кръвта и стоически понася всички неразположения. Легендата на българското кино е силно отслабнал и пребледнял, а плътно до него е съпругата му Мария. Тя ходи с него на терапиите му в болницата.

„Ламбо няма да тръгне да се жалва.

Стефан Данаилов Лекува се и продължава напред! Взел си е малка почивка и не ходи на заседанията на парламента. От актьорството обаче няма да се откаже – именно професията го крепи жив“, разказва близък приятел на Майор Деянов от „На всеки километър“. Въпреки болестта, Стефан геройски заснел финалните епизоди от сагата „Фамилията“, в която изпълнява централна роля.

Според приятели на актьора той се е разболял след силния стрес от миналогодишното участие на сина му Владко и майка му Ирен Кривошиева във „ВИП Брадър“. Тогава двамата нахълтаха в шоуто и взеха да развяват мръсното му бельо. Кривошиева бе доста язвителна към някогашния си прочут любовник, а на стената в Къщата имаше поставен портрет на Стефан.

Звездата прие много тежко ваденето на най-съкровените му мигове в национален мащаб. Данаилов направо рухна от преживяното унижение и въпреки опитите на съпругата му и приятели да му повдигнат духа, той бе дълбоко травмиран. „Чудя се дали съм бил добър човек. Това ли ще запомни публиката от мен – че синът ми пърди?“, призна в емоционално интервю Ламбо във „Всяка неделя“.

Няколко месеца по-късно болежките атакуват Стефан Данаилов. Той започва да пребледнява и да губи килограми вие му се свят. Лекарите са категорични, че ракът се е отключил именно след негативните емоции около гастрола на Кривошиева и Владко в медиите. След участието си във „ВИП Брадър“ Ирен най-нахално заяви: „Цял живот чета, че Стефан Данаилов умира! Той уж все е болен, а си е жив и здрав“.

„Е, тази озлобена жена в крайна сметка постигна целта си – успя да срине здравословно един велик човек, пренебрегнал я заради съпругата си. Може би най-накрая е доволна“, стискат юмруци приятели на Стефан в актьорската гилдия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/9ZZbr7agpnY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *