Стефания Колева: Актьорите не са маймуни!

Стефания Kолева

Красивата актриса винаги се е осланяла на своята интуиция не само в личния, но и в професионалния си живот. Стефания винаги е знаела, че актьорската професия е нейното призвание.

Това й убеждение се затвърдило след участието й  в сума ти сериали и поне три пъти повече театрални постановки. На младини красавицата залитала по литературата, историята и физиката, но най-накрая любопитството да имитираш другите хора, техните съдби и професии  надделяло, спомня си тя през

Той и Тя

смях. Колева не прави разлика между театъра и киното, въпреки, че двете изкуства са много различни. В театъра тя чувства връзката си с публиката. Това я зарежда, докато в киното мислиш за цялостния образ, зависещ от емоционалното състояние, в което си в момента. Извън театъра близките я определят като спокоен човек. Обичала да се среща с почитателите си и никога не се скъпяла да дава автографи. Чаровницата е твърдо убедена, че актьорите не бива да са маймуни на всяка цена, за да поддържат имиджа, който са им създали в сериал например. Затова  тя е малко разочарована от някои народни любимци.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4CC8pwJKXb4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *