Станка в див скандал с “ВИП Брадър”

В див скандал са се разделили победителката във „ВИП Брадър“ Станка Златева и продуцентът Нико Тупарев, като поводът за драката им е бил националното орезиляване на бизнесдамата Ваня Червенкова, разбраха журналисти. В типичния си първичен стил бойката пехливанка от Крушаре порицала мастития продуцент, че заради разкритата фалшива зрителска подкрепа бизнесдамата била на косъм да получи инфаркт от притеснение.

Станка Златева настоява Тупарев да промени правилата за гласуване в новия сезон на „ВИП Брадър"
Станка Златева настоява Тупарев да промени правилата за гласуване в новия сезон на „ВИП Брадър“

Безпрецедентният скандал с купения вот на Ваня Червенкова лъсна дни преди да стане ясно името на любимата звезда на България миналата събота. На полуфинала в сряда реално недолюбваната от феновете на „ВИП Брадър“ Желязна лейди от Варна шокиращо набра 89% зрителска подкрепа в своя полза. По време на лайфа обаче бе обявено, че половината от този вот идва от 4 симкарти. Очернената Червенкова предложи да се откаже от надпреварата, като отстъпи своя вот на фаворитката си Станка Златева. В крайна сметка тя спечели „ВИП Брадър“ на съботния финал.

Олимпийската медалистка от Игрите в Лондон 2012 не само, че не се чувствала щастлива от успеха си, случил се благодарение на скандала с Червенкова, но се почувствала морално задължена да върне жеста. Последната й среща с Нико Тупарев в офиса на продуцентската му фирма била оцветена с неприлични епитети и приключила на висок тон и с тряскане на врати.

Ваня Червенкова
Ваня Червенкова

„След като предварително не сте поставили каквито и да било ограничения в гласуването, как не ви е срам, че подходихте толкова брутално към Ваня.

Не ви ли стига колко е преживяла тази жена, колко е била „убивана“ психически, та я простреляхте с още един куршум? Оставихте й петно за цял живот“, редяла бясната боркиня.

Станка посъветвала Тупарев за следващия сезон да въведе специални правила, които уточняват кои точно социални прослойки могат да гласуват в подкрепа на своите фаворити. Или пък да не вкарват в Къщата випове, които евентуално биха могли да имат богати съдружници или приятели, и те да подават неограничен брой есемеси.

Подпуканият от боркинята Нико Тупарев бил принуден да се обяснява като виновна ученичка, че е трябвало да обяви съмнителния вот, понеже той със сигурност щял да стигне до медиите. И от своя страна те да го обвинят, че е потулил вота.

Близки приятели на Ваня Червенкова признаха как вече шести ден след финала тя не можела да преглътне обидата че е манипулаторка и фалши-фикаторка, нанесена й пред милионна зрителска аудитория. „Жестоко огорчена е. Подозира, че продуцентите са решили да я унизят публично. Целта е била да си измият ръцете от плъзналите слухове, че чрез една от фирмите си Ваня е била сред спонсорите на шоуто. Последните дни е изкарала на успокоителни. А преди да излезе от Къщата, в екипа са били притеснени да не получи някой инфаркт от гнет и лекар е бил готов да реагира при евентуален проблем“, разкрива наш източник от Нова телевизия.

„Не само аз, но и другите в Къщата сме разчитали на подкрепата на някого. Това не е ли нещо нормално?! Безумие е да се твърди, че съм организирала вот в своя полза, осъществен от „феноменалните“ ми връзки с моите руски партньори. Мислете логично – ако имах възможност да платя за едно такова мащабно гласуване, бих ли влязла за пари във „ВИП Брадър“, рече в своя защита омаскарената Ваня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *