Спасете фолк певицата Преслава от Бирмата!

Преслава

Връзката с Георги Станоев – Малката Бирма, оказва пагубно въздействие върху голямата звезда на попфолка Преслава. Притеснени нейни колежки алармираха „Сензация“, че чалга дивата е превъртяла от нерви, а първоизточникът за фатални за тялото й последствия е именно нейният възлюбен.
Откакто съществува връзката между Преслава и нереализиралия се футболист непрекъснато е на приливи и отливи. Скандалите помежду им не са рядкост, дори точно обратното. Но въпреки това звездата от Добрич не намира сили да обърне завинаги гръб на любовника си.
Хора, имали възможност в определени етапи от връзката им да я проследят отблизо, разкриват потресаващи детайли.
Напомпаният с излишно самочувствие млад милионер се държал като абсолютен турчин към половинката си. Така например от ревност ограничил до минимум кръга от хора, с които звездата да контактува. За мъжете е обяснимо! Но Преслава

Преслава

зачеркнала от списъка си и кръга от приятелки, с които до неотдавна била неразделна. Мотивът на Бирмата бил изумителен: перничанинът смятал, че повече от две жени съберат ли се на едно място, те задължително си говорят за мъже. А разговори на такава тема биха могли да подстрекават певицата към грешни мисли.
„Заради Георги, преслава си позволява да ни се обажда само когато са скарани за пореден път. Човек и железни нерви да има, трудно би устоял на такъв психически тормоз“, притеснени са приятелки на изпълнителката.
По думите на известна столична психоложка, с която те се консултирали, пайнерката е развила майчин синдром.
Обяснението на специалистката било, че въпреки тормоза Преслава не може да се откъсне от Бирмата, не толкова заради сърдечните си чувства, колкото заради отключила се майчина привързаност към с 5 години по-младия й приятел.
„Тя е на 29 години – възраст, на която една нормална жена вече би трябвало да е родила и да отглежда детето си. При Преслава приятелят й е едновременно и любовник и дете“, коментирала психоложката.

Преслава скъса връзките и с приятелките си заради Бирмата

Именно стресовите ситуации, в които я поставя пернишкият велможа, докарали Преслава до шокиращото състояние, в което се намира в момента. От известно време певицата, която в изгрева на кариерата си стигаше до 70 кг., плаши феновете си с болезнено слабото си тяло. Краката й са заприличали на кокили, ребрата й стърчат изпод фините тоалети, кокаляците й грозно изпъкват – жив скелет! Не повече от 45 кила е.
Не от вчера се носят слухове, че от нервното хранене пайнерката е развила анорексия. Прекалявала и със синтетичните препарати. „Оставете ме на мира, чувствам се добре така, не желая да бъда одумвана“, отсича звездата на фолка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *