Соня Васи била любовница на Фатик!

Соня Васи

  Соня Васи, първата българка, лъснала гола в американския „Плейбой“, има дълъг списък от любовници и това не е тайна за никого. Сред гаджетата й са били и световни знаменитости и наши подземни босове, сред които и бившият №1 в ъндърграунда Васил Илиев. Самата тя с гордост е разказвала колко близки са си били с висаджията и как той често е отскачал при нея в Америка, за да делят постеля. Плеймейтката е имала интимно вземане-даване и с още един легендарен мафиот – Филип Найденов – Фатик, но за връзката си с него никога не е продумвала. Днес мнозина се чудят на какво ли се дължи тази нейна дискретност, при положение че митичният гангстер отдавна не е между живите.

За интимните подвизи на Соня се носят легенди още от 90-те. Едва 20-годишна, блондинката попада в ръцете на подземния елит. Гангстерите, искат да я имат, защото е носителка на титлата „Мис България“.

Филип Найденов - Фатик

С Васил Илиев варненката се запознава през 1993-та, когато вече е американска гражданка и се е преквалифицирала на певица. Лятото на тази година тя си идва в родината за турне с групата си и съдбата я сблъсква с голямата любов.

„Посъветвана бях да си взема няколко бодигардове, за да обикалям страната спокойно. Тогава ме запознаха с Васил и той ми даде от неговите момчета. След като се сприятелихме, дойде в Америка. Започнахме да се срещаме често. Поддържахме връзка и си говорехме за всичко. Той имаше мечти и амбиции като всеки млад човек. Жалко е, че не можа да ги осъществи“, сподели преди време Соня. Пак в същото интервю тя изпадна и в още по-големи откровения: „Васил ми беше голям приятел и дори повече от това.

Когато си помисля какъв мъж беше – той и каква връзка имахме, всичко друго остава на заден план. Такива мъже се раждат рядко.

Спомените ми от Васил Илиев са незабравими. Той ми беше най-добрият приятел, а когато това го постигнеш с един мъж, всичко останало е прекрасно“.

След като бившият борец е покосен от куршум в близост до своята щаб квартира – ресторант „Мираж“, Соня и продължава да дружи с брат му Георги, който застава начело на империята ВИС. Голямо приятелство я свързва и със съпругата на Главния Мая. Има спекулациите дали силиконовата рокаджийка не е вкарала в леглото си и Жоро Илиев, но самата тя никога не е загатвала подобно нещо. А и никой друг не се е осмелявал да заяви в прав текст: да, тя преспа и с него.

Васил Илиев

Васи е имала флирт и с легендарния мафиот от зората на демокрацията Филип Найденов – Фатик. Случвало се е двамата да обикалят заедно столичните заведения и очевидци на срещите им са на мнение, че са били повече от близки.

Гангстерът толкова бил хлътнал по фаталната варненка, че се препотявал от вълнение, когато бил с нея. За да я впечатли, той не жалел нито средства, нито куршуми.

„Веднъж Соня Васи ме покани да излезем с Фатик, който я сваляше. Той, за да я впечатли, ни закара в едно мутренско заведение на изхода на София след „Църна маца“. Движеше се с 2 коли охрана. Щом влязохме там, управителят затвори заведението и пребледня разказвала е рокаджийката Милена. На нея й се изправили косите, когато на връщане към София Филип Найденов седнал зад волана, стабилно почерпен с алкохол. В тялото му имало повече уиски отколкото кръв, но той натискал газта и с висока скорост управлявал мерцедеса с двете дами на задната седалка.

„Караше по бул. „Цариградско Чиосе“ сигурно с 240 км в час, след като бе изпил бутилка и половина „Джони Уокър“. Отидохме в най-култовата по онова време дискотека в столицата – „Ялта“. Още с влизането Фатик стреля в тавана и мазилката ни падна върху главите. След като влязохме в салона, той стреля по една стъклена маса и тя стана на сол, а около нея беше пълно с хора. Танцуващите се вцепениха. Нито дойде полиция, нито някой от охранителите на заведението направи нещо“, връща лентата на спомените си от онази нощ известната певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *