Слави Трифонов гушва 200 бона за ЧНГ

Слави Трифонов чака Коледа и Нова година с огромно вълнение. Шоумен №1 тръпне, защото ще има повод да купи подаръци на любимите си хора, а и сам да намаже от празниците. Негов щедър благодетел в навечерието на 2014-а ще бъде Валентин Златев, който вече се е съгласил да плати огромен хонорар за „Ку-ку бенд“.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

„Слави отдавна щеше да е приключил с участията, но все още приема най-добрите оферти заради бенда. Така дава шанс на музикантите да изкарат някой лев, а и самият той печели добре“, споделят приближени до учиндолеца.

Новогодишният рецитал на „Ку-ку бенд“ ще бъде в хотела на олигарха Валентин Златев – РИУ „Правец“. Водещият предупредил домакините, че самият той може и да не присъства на концерта в празничната нощ, но това не се отразило на цената. Шоуто ще струва 200 бона със или без Слави.

Слави Трифонов концертПочти една трета от хонорара Дългия ще прибере за себе си като импресарски процент – все пак поканата е отправена най-вече заради него. Още няколко десетки хиляди левове ще вземе той от сумата и в случай, че излезе да пее в заведението.

Останалите под 100 хиляди лева ще бъдат разпределени между музикантите на „Ку-ку бенд“, балет „Магаданс“, комедий-ния актьор Мариян Бачев и гост-звездите Влади Ампов – Графа, Силвия Кацарова и групата на Дани Милев. От техните пари Трифонов също ще намаже, тъй като му е традиция да взима 40 процента „продуцентски“ от изпълнителите си. Така в крайна сметка учиндолецът ще посрещне 2014 година с около 140 бона по-богат, изчисляват запознати с финансовите му практики.

Засега Слави още се колебае къде да изкара 31 декември. С половинката му Мартина не са си купили екскурзионен пакет, както правеха в предишни години. Твърде възможно е този път двамата да си останат в България.

Валентин Златев
Валентин Златев

В миналото Трифонов и изгората му обикновено летяха за ЧНГ до екзотични дестинации и харчеха луди пари. Миналата зима например бяха засечени да се разхождат в Сингапур, а преди това отмаряха в Сен Тропе и на остров Бали.

Дългия може да си позволи и разходка до най-далечната точка на планетата, защото банковите му сметки преливат от постъпления Трифонов.

Столичен ежедневник разкри тези дни, че миналата година Слави е прибрал рекордните 4 милиона лева само от авторските права за песните си. Данните са от „Музикаутор“ и декларацията на Дългия за 2012 г.

През 2011 г. по същото перо в сметките на учиндолеца са влезли 3,2 милиона лева. Тук му е мястото да отбележим, че автори на парчетата на Трифонов са всъщност музикантите от „Ку-ку бенд“, но големият пай е за него, тъй като се явява продуцент.

Към цитираните по-горе милиони трябва да се прибавят и тв хонорарите на Слави, както и участията му по частни партита. Едва тогава ще може да се добие сравнително пълна представа за финансовото благополучие на най-успелия наш шоумен.

Според запознати за предишни новогодишни празненства Слави е прибирал значително повече, отколкото ще вземе сега. В миналото той е лапвал по около 200 бона чисти пари на участие за ЧНГ, а този път ще се задоволи със 140. Тарифите му са рекордни за страната ни и дори Лили Иванова не може да се похвали с такива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/XItq3a0uogE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *