Слави Трифонов бил щедър към подчинените си

Слави Трифонов

  Кризата подмина звездите в „Шоуто на Слави„. Докато изпълнителите от попфолка се тресат от скандали кой да получи повече участия и пари, лятото се оказа благосклонно към любимците от малкия екран, фаворити на публиката са възпитаниците на Дългия, които са рекордьори по изяви. За изненада на учиндолския шоумен, вместо да затегне колана на „Ку-ку бенд„, Трифонов успя да натрупа солидни пачки от ангажиментите на своите протежета по морето.

„Преди няколко години, когато нямаше криза, не ходех по участия. Така че на мен финансовата криза ми се отразява добре. Сега в някои седмици имаме по 5 ангажимента“, похвали се наскоро беквокалистът на вечерното шоу на Би Ти Ви Борис Солтарийски.

Слави с Борис Солтарийски

Певецът, който се прочу като баджанак на Дългия, спокойно може да се сложи в графата „златна кокошчица на шоубизнеса“. Досега това място се заемаше от комедийния актьор Краси Радков, който носеше най-големи печалби за шефа си.

Времето на Радков обаче изтече и той вече има нов заместник в сърцето на Трифонов. Заради огромния интерес към Солтарийски продуцентската компания на Слави се е опитала да ограничи участията му, та да не го преумори.

Запознати разкриват, че понякога на певеца му се събират по няколко тежки изяви на седмица, които напълно съсипват установения му график. Изнемощял, веднага след като се е качи в служебната кола, певецът заспива безпаметно и така чак докато шофьорите не го стоварят пред дома му в столичния квартал „Редута“. Затова при всяка възможност Борето се старае да си вземе седмица почивка и да възстанови гласа си.

"Ку-ку-бенд"

Клюките носят, че в последните няколко месеца Солтарийски буквално е луднал от работа. След като беквокалистът на шоуто успя да щурмува класациите с парчетата си и възроди имиджа на „Ку-ку бенд“ като машина за хитове, той трудно избягва огромния интерес на феновете. Песните му пък бързо влязоха в клубове и дискотеки, а предложенията за участия към Борето заваляха като благодатен дъжд.Така за първи път врачанинът получи възможността да осребри дългогодишната си служба при Трифонов и да изплати тежкия кредит, който взе, за да си купи жилище с любимата жена – балерината от „Магаданс“ Мартина. Днес от романа му с танцьорката са останали само горчив спомен и огромни дългове, които обаче Борис успява да компенсира с високо-платени участия.

Виктор Калев, Краси Радков и Мариан Бачев

За разлика от колегите му в чалга бранша обаче Солтарийски е спокоен за бъдещето си. Почти всичко, което музикантът вади, си остава за него самия. Запознати разкриват, че въпреки приказките за пословичната алчност и стиснатост на Слави, той не ощетява верните си хора. Напротив, Дългия взима малко повече от 30% от техните хонорари то за да ги инвестира обратно в текстове за песни, клипове и турнета. За сравнение от години най-големите имена от фолкбранша оставят почти 60% от приходите си за продуцентите.

Слави не ламти за бързи пари. Вече се е напечелил. Сега единственото, което цели, е да наложи марката „Ку-ку бенд“ и своите открития. Затова и неговите хонорари не са сред най-високите в гилдията, но пък и не смъкват цената както колегите си“, обясняват стратегията на водещия запознати с делата му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *