Слави нае бодигард да пази Мартина!

Слави Трифонов

  Балерината Мартина Огнянова се радва на всякакви екстри, откакто е гадже на Слави. Русокосата танцьорка вече може да се фука и със собствена охрана. От около месец по петите на хубавицата от „Магаданс“ непрекъснато върви млад здравеняк, който има задачата да се грижи за безопасността й. Бодигардът е назначен на щат като шофьор, но де факто основната му функция е да пази дамата от досадници.

Слави може и да е стиснат в определени случаи, но за любимата си не щади средства. Дългия си е внушил, че щастието, което го залива в последната година, никак не се нрави на душманите му и те ще се опитат да го уязвят и наранят чрез Мартина. Затова и учиндолецът е зачислил гавазин на жената, която обича.

Мартина Огнянова

„Тя вече е затворена като в златна клетка. Има всичко – дрехи, часовници, бижута, но няма къде да ги показва освен пред най-близките си роднини. Слави се опитва да я изолира пази я само за себе си“, коментират в коридорите на Би Ти Ви.

Трифонов повиши сигурността на изгората си още когато връзката му беше разкрита. В онзи период той започна да изпраща гаджето си с придружител по женските й забави с колежки от „Магаданс“. Тогава обаче охраната на Мартина все още не бе 24-часова, както е сега. В миналото учиндолецът се притесняваше единствено да не би балерината да му кръшне с бившия си приятел Борис Солтарийски.

Преди месец Слави решил, че не му стига само да е сигурен, че Мартина не му изневерява. Той й назначил личен шофьор гард, за да е напълно спокоен за безопасността й. Разсъждавал така: „Щом мен ме пазят охранители, редно е и жена ми да има“.

В компанията на Гъмзата и своя приятелка

Водещият на вечерното Би Ти Ви шоу наложил чудовищни ограничения на Мартина, изтъкайки, че всичко това е за нейно добро. Според новите семейни правила балерината трябва да избягва да се появява сама на публични места и да не носи ефирни дрехи, подчертаващи прекалено много сексапила й. Блондинката нямала право и на безразборни контакти в социалните мрежи в интернет.

От тази есен Слави е забранил и телевизионните изяви на любимата си. Варненската танцьорка вече не е част от балет „Магаданс“, а в последните седмици не е забелязвана нито веднъж да се среща на кафе с доскорошните си колежки.

При последното участие на „Ку-ку бенд“ в столичната дискотека „Найт флайт“ блондинката скучаеше у дома докато Дългия се забавляваше с целия си екип. Всички танцьорки на „Магаданс“ бяха налице в заведението с изключение на една – Мартина.

„Тя се отказа от много неща, за да е със Слави. Започна се с малки отстъпки, но вече той я държи като истинска монахиня – следи я с кого общува, как се облича, къде ходи. Последната капка бе да й забрани да излиза. Мартина още е твърде влюбена и не осъзнава докъде ще я докара това положение. Тя слуша Слави като малко дете, без да роптае срещу съдбата си“, обясняват близки до балерината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *