Силвия Петкова засенчи бившия си Калин Врачански

Силвия Петкова

  Силвия Петкова, доскоро известна само като гаджето на Калин Врачански, от миналата седмица вече е сред топ звездите във втората вълна на българските сериали по Би Ти Ви.

Младата актриса се включи в екипа на „Революция Z: Секс, лъжи и музика“. Поредицата е сред най-големите залози на медията да пребори рейтинга на превърналия се в лидер „ВИП Брадър“. В същото време оттам разчитат да надвият и „Етажна собственост“, която също ще се застъпва с новата сапунка.

Предният опит с „Домашен арест“ удари на камък, а и след като „Къде е Маги?“ тотално се издъни, от телевизията са заложили много финанси в рекламата на новия сериал. Той е на продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев, които стоят и зад „Стъклен дом“.

Именно с някои от звездите на най-популярния наш сериал ще се срещнат зрителите и сега. Юлиан Вергов и Диляна Попова ще играят съответно учители по физика и физическо възпитание, чиято любовна интрига тепърва ще заинтригува зрителите. Вътрешни източници издават, че най-вероятно в някои от епизодите бившата манекенка, преквалифицирала се в актриса, ще свали дрехите си за радост на целокупното мъжко население. Стефка Янорова ще е преподавател по математика, а началник на всички ще бъде Георги Кадурин, директор на училището. Мнозина се учудват, че в актьорския състав не е включен Калин Врачански. Изглежда, че засилената му ангажираност в театъра и репетициите покрай образа на Квазимодо са го извадили от предварителните разчети на продуцентите.

Пилотният епизод от поредицата представя главните герои, учениците и учителите на 179-а софийска гимназия в подготовка за първия учебен ден. Двама от учениците направиха амбициозни планове за група, но скоро страстта им към рок музиката ще се сблъска с тази на почитателите на хип-хопа в училището.

"Революция Z: Секс, лъжи и музика"

Историята в „Революция Z: Секс, лъжи и музика“ проследява наситеното с емоции ежедневие на група ученици, сблъскващи се с куп бариери и предизвикателства в преследването на своята музикална мечта. Любов, интриги, конкуренция, приятелство, предразсъдъци, борба за надмощие и дори секс -всичко това е част от пъстрото ежедневие и живота на петнайсетгодишните бунтари и мечтатели, както и на техните родители и учители.

Отсега някои по-консервативно настроени родители се вдигат на бунт срещу сексуалните препратки, тъй като смятат, че не е подходящо да се дава пример на подрастващите да започват полов живот толкова рано. Продуцентите пък твърдят, че представят до голяма степен реалността в българските училища, а в днешно време тийнейджърите са все по-освободени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *