Свещеник анатемосал Мария Илиева на погребението на баща й

Мария Илиева
Мария Илиева

Неотдавна певица № 1 в българската поп музика Мария Илиева изживяла най-тежкия удар от съдбата, а именно загубата на родител. Майката и бащата на изпълнителката са разведени откакто тя е била на 5-годишна възраст. Но дори през дългия период на тяхната раздяла, тя не е прекъсвала връзката с баща си.

Макар Мария рядко да говори за родителя си, който винаги оставаше в сянката на нейната майка, към която тя е безкрайно привързана, все пак загубата му й се е отразила зле.

Илиева разбрала, че татко й страда от необратимата диагноза рак от своята леля, която е медицинско лице и се грижела всеотдайно за своя брат до последния му дъх.

Певицата нямала възможност да стои до него в болницата заради претрупания си график, но поддържала непрестанна връзка с него и леля си, информирайки се за промените в състоянието му. екип от лекари в плевенско болнично заведение направил всичко възможно за да удължи житейския му път. Но безуспушно!

Последния разговор, който Мария Илиева провела с болния си баща не бил на 4 очи, а по телефона. Тя споделя, че единственото, което искала да чуе в онзи момент от него било, че я обича и ще я закрила дори от небето.

В деня, в който научила за неговата кончина, Мария посрещала екип на белгийска телевизия, който престигнал специално заради нея и трябвало да заснеме репортаж за успехите й. Въпреки че била съкрушена, тя трябвало да изглежда усмихната и позитивна пред камерите без никой да разбере за драмата в живота й.

Веднага след снимките Мария отпътувала за Плевен, откъдето е родом татко й, и карала с бясна скорост по магистрала „Хемус“, за да стигне навреме за опелото.

Певицата обаче закъсняла и влизайки в църквата била наругана от отеца, който опявал покойника. Свещеникът я заклеймил и я нарекъл безотговорна. Но тя преглътнала ругатните и потънала в скръб. Певицата е известна в светските среди със своята позитивна философия, с която преминава през трудностите почти неосезаемо, но житейският трус определено й оказал влияние.

Известно време изпълнителката изглеждала измъчена и мрачна, но наскоро приключилото й турне в САЩ успяло да я съживи. именно пътешествието зад океана и срещите с нейните почитатели я извадили от депресията й и й върнали желанието за работа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *