Светлана Василева: Мама и татко също ме мислeха за компаньонка!

svetlana-vasileva-9

Светлана Василева се оплака, че не може да отмие срама от забъркването на името й в скандал с проститутки. Преди няколко години плеймейтката се оказа сред момичетата, които фигурират в каталога на Антон Петров – Хамстера.

Красавицата признава, че дори родната й майка повярвала на репортажите по телевизията. Светлана се опитала да й обясни, че не практикува най- древната професия, но жената пак не й повярвала.

svetlana-vasileva-7

Семейството на Василева живее в Търговище и хората трудно преодолели подигравките на съгражданите си. Майката на Светлана се опитала да я накара да се откаже от светските среди.

Плеймейтката живя три години в отшелничество от хай лайфа, но не заради майка си. Светлана призна, че имала връзка с много богат мъж, който обаче не й позволявал да излиза и я държал на къс синджир. На всичко отгоре, плеймейтката разкрива, че я тормозил психически и я биел.

Светлана и насилникът й се разделили преди повече от година, но красавицата признава, че не се чувства готова за нова връзка, защото не вярва на мъжете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *