Свекърът на Емануела: Син ми докара най-голямата к*рва за снаха!

Чалга дивата облече сватбена рокля след два неуспешни опита – веднъж с бащата на сина си и втори път с продуцент-ския син Денис Касъмов

  Сватбата на чалга звездата Емануела в риалити шоуто „Къртицата“ хвърли в дълбока депресия семейството на избраника й – милионерския син Никола Стоянов.

Докато ВИП гостите ма венчавката поздравяваха младоженците с „горчиво“, родителите на жениха проклинаха разюзданата фолкдива, която вече им се води снаха. Майката и бащата на 24-годишния младоженец Никола логично не пожелаха да присъстват на сватбата на сина си, а вече не е тайна за никого, че Емануела изобщо не е желана от свекъра и свекървата си.

„Похарчихме 1 милион евро за образованието на сина си, пратихме го да се изучи в чужбина, за да стане човек и да е далеч от простотията, която върлува в България. Е, хубаво ни се отблагодари Никола – докара ни най-голямата курва за снаха!“, не крие яростта си Лъчезар Стоянов, баща на новия мъж на Емануела.

54-годишният бизнесмен е бивш митничар на високи позиции напуснал системата заедно с шефа на митниците Христо Кулишев в края на 90-те на миналия век.

Днес свекърът на Емануела търгува с перилни препарати, а някои твърдят, че е сред най-големите вносители и износители на химическите изделия. В миналото Лъчо Митничаря, както е наричан бащата на младоженеца Никола, е бил разследван за производство и контрабанден внос на менте перилни препарати, откъдето идва и другият му прякор – Лъчо Персила. Неговата съпруга пък е управлявала спедиторски фирми, а в последните години се занимава с производство на сладкарски и шоколадови изделия. Казват, че в сладкарските цехове на свекървата на Емануела се трудят над 200 човека и че фирмата зарежда почти половин София със сладкиши.

Сватбата

Никола, който е първородният син на Лъчо Митничаря, е учил почти 8 години в чужбина. Той е възпитаник на елитния швейцарски колеж „Льо Розе“, където годишната такса за обучение надхвърля 80 000 евро. Семейството на новия мъж на чалга Емануела разполага със собствен апартамент в Швейцария, който според оценка на брокери струва повече от 350 000 евро.

След като завършва средното си образование в „Льо Розе“, Никола е пратен да учи и в Лондон, а семейството не пести средства за образованието на детето си, въпреки щедрата финансова инжекция обаче, избраникът на Емануела не завършва докрай обучението си, а преди година и половина го зарязва и се прибира в България.

„Никола се влюби в Емануела – тя го повлече към дъното и го накара да се върне в България и да зареже ученето. Момчето си беше за кратко в България, заведоха го на чалга парти и там го омая тази развратница. По това време той излизаше с дъщерята на руски олигарх. Момичето беше красиво, възпитано и приказно богато – идваше от Лондон в София, за да се види с Никола с частен самолет, собственост на приятел на баща й…“, разказват приятели на риалити младоженеца. Повечето авери на Никола също са скандализирани от малодушието му и го обвиняват, че прекалено елементарно е паднал в капана на Емануела.

„Та докато беше с него, тя непрекъснато му слагаше рога с други мъже. Никола разбра и миналото лято я заряза. След два-три месеца , обаче отново започна да се среща с нея, нищо, че Емануела излизаше и с някакъв перничанин“, разкриват приятелки на 24-годишния митничарски наследник.

Заради Емануела лудо влюбеният по нея младеж напуснал семейния дом със скандал миналата есен. Майката на Никола отказала да допусне в баровската къща сексуално разюзданата чалга звезда и даже се зарекла, че ще се откаже от сина си публично.

Никола обаче изненадващо не се стреснал от семейните закани, а си събрал багажа и се изнесъл под наем. Баща му временно му спрял издръжката, но пък Никола започнал да взима заеми от други богаташки синчета и даже от лихвари. Така татко му се принудил да приеме връзката на сина си с Емануела с надеждата, че на Никола рано или късно ще му дойде акълът в главата.

Не така стоят нещата с майката на младоженеца. Г-жа Стоянова не ще и да чуе за Емануела и буквално се ужасява при мисълта, че чалга звездата планира да върже сина й завинаги, като забременее от него.

„Горката жена! От месеци сън не я хваща – ходи по врачки, защото мисли, че Емануела е направила магия за любов на сина й…“, съжаляват хората свекървата на чалга изпълнителката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Свекърът на Емануела: Син ми докара най-голямата к*рва за снаха!"

  1. Крем-карамел   22.04.2013 at 15:09

    С право се ядосват родителите му! Красива, но просто красива! А красотата е преходна, после с какво ще живее?

    Отговор
  2. Bobeto   22.04.2013 at 18:22

    Егати балъка е тоя… тая всеки ден с различен се шиба , пък тоя ша се жени за нея 😀 😀 За 1 милион евро поне не са ли го научили да се пази от курвички…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *