Сватбата на Гущеров- син и Светлана Василева – пълен КИЧ! Гущеров- старши не се появи! Златка Райкова стана за СМЯХ в безумен тоалет! СНИМКИ:

Християн Гущеров и Светлана Василева вдигнаха тежка сватба, а десетки родни знаменитости бяха техни гости. Двамата сключиха брак на 1 юли, но решила голямото парти да е на 12 юли, когато е рожденият ден на младоженеца.

Плеймейтката заложи на сватбена рокля с много дълбоко деколте. А приятелките й Златка Райкова и Моника Валериева също не пропуснаха да изложат на показ силиконовите си прелести, облечени в изключително кичозни тоалети.

Бизнесдамата Ваня Червенкова също беше избрала доста безвкусен тоалет за събитието – дълъг гащеризон с пайети.

Като цяло, сватбата мина под знака на кича – като се започне от тежката бонбонено- виолетова декорация на залата и се стигне до парада от силикон и пайети, който спретнаха дружките на булката.

Златка Райкова втрещи с безумен тоалет
Моника Валериева

Бащата на Християн – Добромир Гущеров и съпругата му Дияна, не дойдоха нито на подписването, нито на сватбата. По този начин мастития бизнесмен показа категорично, че не приема спаха си Светлана. Но, така или иначе, плеймейтката вече се окичи с фамилията му и се представя като госпожа Гущерова.

Определено си личеше, че втората сватба на Християн не е подпомогната по никакъв начин от бившия депутат – нито морално, нито финансово. За първата сватба на сина си – с фолк певицата Мария, Гущеров- старши покани елита на държавата и самият той заедно със съпругата си Дияна, станаха кумове на младоженците. Бизнесменът спретна сватба за чудо и приказ, като плати целия масраф от джоба си. На тържеството бяха едни от най- известните ни изпълнители, а „черешката на тортата“ беше естрадната легенда Васил Найденов. До ден днешен, сватбата на Християн и Мария е сред най- скъпите, които са се случвали у нас.

Бракът на Гущеров- младши и фолк- певицата обаче приключи с гръм и трясък само след две години. Дано със Светлана Василева да изкарат много по- дълго, въпреки липсата на подкрепа от страна на Добромир Гущеров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *