Руският рапър Тимати се изгаври с Азис!

Тимати

Костинбродският славей Васил е деен участник в … руския шоу живот, въпреки че е на хиляди километри от огромната страна. Сега звездата на Диапазаон Рекърдс влезе в устата на рапъра Тимати.

Оказва се, че въпросният рапър е доста популярен, не само в родината си но и навън. Тимати е правил песни с легендите на хип хопа P. Diddy, Timbaland, Craig David, Eve и още доста други. Парчето, в което родният поп-фолк крал е герой се казва „„Давай, до свидания”. Според свидетели, то в момента се радвало на голям интерес от феновете, а  в мрежата за споделяне на видеоклипове Youtube може да се забележи, че е вярно – има около 15 милиона

Азис

гледания. В песента, Тимати е отделил няколко строфи на хитовия BG певец, наред със стихове за руската действителност. Там се споменава и песента на ромския славей „Мразиш“, която стана хит в Русия, след гавра в тяхно телевизионно предаване. Това направи Азо известен в голямата страна и те дори заснеха документален филм за него по  NTV. Огромната популярност на Азис явно е впечатлила и рапъра, който е решил да го влючи в песента си. Азис не за първи път става герой в чужда песен, но сега за пръв път е в устата и на чужденец. Но познавайки нрава му, очакваме много скоро  българския отговор!

Timati & P. Diddy, DJ Antoine, Dirty Money:
http://youtu.be/owZ8sUllVag

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *