Румен Гайтански брои 15 млн. лева за яхта

Румен Гайтански - Вълка

  Босът на боклука Румен Гайтански – Вълка е направил поредната си скъпа покупка, узнахме от негови приближени. Преди месеци митичният бизнесмен е броил близо 15 милиона лева за уникална 35-метрова яхта „Ферети“.

Луксозният плавателен съд с размерите на малък кораб станал собственост на Румен Вълка, след като предишният притежател на яхтата – немски богаташ, спешно я обявил за продажба, за да покрие дългове към банкови институции. Иначе производствената цена на уникалната 35-метрова яхта „Ферети“ надхвърляла 12 милиона евро.

Новата придобивка на Румен Гайтански е закотвена на пристанището на гръцкия остров Миконос. Яхтата е под португалски флаг и е кръстена „Волф“ от гордия си собственик. Огромният плавателен съд е с 8 каюти, кухня, басейн и трапезария, а екипажът наброява 6 човека. Месечните разходи на яхтата надхвърлят 20 000 евро – освен заплати на екипажа Румен Вълка плаща солидна сума и за място на пристанището.

Яхта „Ферети"

Огромната яхта „Волф“ скоро няма да плава в Черно море заради факта, че нито едно яхтено пристанище в България не може да я побере. Босът на боклука вероятно ще кара лятната си почивка на Егейско море, кръстосвайки с яхтата си между островите Миконос, Тинос и Наксос.

Румен Гайтански – Вълка отдавна е станал пословичен с луксозните си „играчки“. Преди 4 години потайният баровец брои 1,3 милиона евро за най-скъпия автомобил в света – „Бугати Вейрон“. Освен уникалния спортен звяр Вълка притежава няколко мерцедеса и поршета, а общата стойност на автомобилите му надхвърля 5 милиона евро.

Макар от 4 години да не чисти София, Румен Гайтански не може да се оплаче от липса на средства – той притежава концесия за събирането на боклука в няколко квартала на Мюнхен. Личното богатство на смуглия паралия се оценява на над 300 милиона евро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *