Росица Борджиева и съпругата на Гюзелев – близки приятелки!

Росица Борджиева

  Анна-Мария Гюзелева бе сред ВИП гостите на концерта завръщане на певицата Росица Борджиева. Актрисата от филма „Пътят към София“, която от 25 години е законна съпруга на оперния бае Никола Гюзелев, притежаваше ВИП пропуск за културното събитие.

Другата известна персона, свързана с Италия, бе бившата красива репортерка на „Панорама“ Даниела Колева. Зрителите я помнят и като партньорка на Милен Цветков в „Здравей, България“ по Нова тв, а понастоящем тя води „Часът на мама“ по Би Ти Ви Лейди. Дани Колева замина преди десетилетие на дипломатическа мисия в Рим като културно аташе. Именно там тя се сближава с Росица Борджиева, която живее на Ботуша от началото на 90-те. Както и със съпругата на големия бас. „Липсваше само

Райна Кабаиванска от италианското ни представителство“, шегуваха се зрители. Росица Борджиева показа върхова форма като изпълнител. „Такова технично пеене отдавна не бях чувала“, коментира в кулоарите на зала „България“ Стефка Берова. Най-шумни на аплодисменти бяха представители на бившия ансамбъл към Строителни войски, сред които бе народната певица Гуна Иванова. „Колко километри сме извървели само! Росица ни върна 30 години назад, в лудите-млади години“, сподели разпалено Гуна.

За късмет на Борджиева, в последния момент успя да се върне от САЩ и Орлин Горанов, за да попеят отново в дует както в славното време на славния ГУСВ ансамбъл, на който той също е бил солист.

„Хайго Агасян, Краси Гюлмезов и Найден Андреев ми обещаха нови песни. Смятам да бъда по-често занапред с публиката, на която почувствах, че ще бъде приятно да ме слуша отново“, сподели скромно, но уверено изпълнителката на „Зимна ваканция“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *