Росен Петров пак остана без нос!

Росен Петров

  Вече 8 месеца Росен Петров плаши зрителите с външни си вид. След като водещият счупи носа си на тренировка по бокс, обонятелният му орган първо се сплеска, а след това се превърна и в топче. Имаше надежда, че нещата ще се оправят, но уви, напоследък състоянието пак се влошава. Носът все повече хлътва навътре, в резултат на което дишането на Росен е затруднено. Заради фъфленето на телевизионера пък събеседниците му в „Нека говорят“ понякога изобщо не разбират какво ги пита.

Росен Петров съвсем се бил депресирал заради изгубената си представителност, издават от антуража му. Клетникът чакал края на телевизионния сезон и двумесечната си ваканция, за да се подложи на нова операция в чужбина. Той отдавна искал да легне под скалпела и да се опита да ремонтира счупения си нос, но нямал време за това, а и хирурзите го посъветвали да изчака. Те сметнали, че е по-удачно да извършат интервенцията, когато обонятелният орган възвърне поне частично загубените си функции. Това означава, че Петров първо трябва да изцери всички инфекции в носната си кухина и да нормализира дишането си.

Преди години Трифонов и Петров редовно тренираха заедно във фитнес залата. Тогава носът на Росен не бе размазан

Още през ноември миналата година бившият сив кардинал на Слави Трифонов се появи в предаването си по Би Ти Ви видимо наедрял, подпухнал и със силно деформиран нос. Хрущялът между очите и устата му изглаждаше така, сякаш е претърпял зловеща злополука.

Росен Петров криеше каква е причината за здравословните му неволи и това роди различни версии. Едно от предположенията гласеше, че има тумор, друго – че носът му се разпада вследствие на прекомерна употреба на кокаин…

Истинската причина за страданията на Росен стана ясна едва няколко месеца по-късно. Оказа се, че носът на водещия е бил скършен по време на тренировка по бокс, а отчупена костица е заседнала в носоглътката. От травмата обонятелният орган станал по-къс и хлътнал навътре.

Първите предавания след сакатлъка водещият карал на силни болкоуспокояващи и именно затова изглеждал неадекватен в ефир. Петров за нищо на света не искал да слезе временно от екран, за да не би някой друг журналист да седне в стола му и да го измести.

По силовите спортове, докарали му такава голяма беля на главата, Росен се запалил още като студент в института на МВР в Симеоново. В правния факултет на този ВУЗ водещият постъпил през 1989 г. В първи курс той бил един от най-хилавите студенти и затова решил да тренира и да заякне.

Манията си по бокса и вдигането на тежести бъдещият водещ доразвил, когато се сдушил със Слави. Двамата често ходели заедно да трупат мускули и прекарвали часове наред в спортната зала.

Росен винаги с гордост е изтъквал, че е възлитаник на милиционерското училище. Той смята образованието си за престижно, тъй като по думите му изпитите във ВУЗ-а били много трудни. Студентите наблягали на историята, литература и правните дисциплини, държали психо- и физическите стове.

За подбудите си да следва в школата на МВР, Петров казва, че били „романтични“ – искало му се да гони диверсанти. Сега водещият на „Нека говорят“ е лейтенант от замаха и е убеден, че юристите от Софийския университет не могат да му стъпят на малкия пръст.

Вече повече от 10 години най-големият идол на Росен е руският президент Путин, дългогодишен кадър на КГБ. Заради преклонението си към държавния глава на братушките Росен дори намеквал, че е склонен да се прекръсти на Курин. Разбира се, възможно е и да се е майтапил.

Като малък водещият на „Нека говорят“ бил послушен, свит и стеснителен. Бели не правел, получавал отлични оценки и естествено станал пионерски активист.

А после и комсомолски секретар на класа, след като влязъл в елитната Национална гимназия за древни езици и култури. „Завършил съм ренесансово училище, което дава ренесансово образование и те кара да възприемеш мисленето от най-добрите времена на Древна Елада и Римската република. От тогава до ден днешен нищо не ми е дало повече от тази гимназия“, казва клетникът, чийто нос е загубил представителната си форма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *