Радина търпи боя от Деян, заради страстния с*кс след това

Радина Кърджилова

  Заради незабравимите креватни изживявания с Динката, Радина била готова да търпи всички психически и физически издевателства на любимия си, говорят клюкари.

В „Къртицата“ стана ясно нещо, което от дълго време се шушукаше в публичното пространство – че връзката между двете влюбени гълъбчета е бурна и драматична като понякога дори се стига до скубане на коси, шамаросване, блъскане и прочее баталии.

39-годишният актьор, който минава за един от с*кссимволите в Народния театър, по принцип бил добро и кротко момче, но като си пийнел (или като се напуши) повече, ставал друг човек и започвал да налита на бой.

Най-често го отнасяла Радина, тъй като била най-близо до него в моменти на алкохолно или друго опиянение.

Радина и Деян Донков

Близките на Сиана от „Стъклен дом“ се чудели как е възможно непокорна девойка като нея да се остави да бъде малтретирана и бита и се питали от какъв зор търпи всичко това, след като може да зареже Деян и да си живее живота с някой друг по-кротък и по-млад мъж.

Според клюката обаче, Радинчето си имала причина да търпи издевателствата на любимия, защото след шамари винаги следвал страстен и бурен с*кс, който я дарявал с незабравими преживявания.

В артистичните среди се притесняват, че Кърджилова дотолкова си е загубила ума по Динката, че заради него е готова да се превърне в боксова круша:

„Не е нормално да ядеш бой и да ти харесва! То бива любов, то бива чудо, но нейното вече минава всякакви граници! Това момиче съвсем се повреди откакто се хвана с Донков!“, клатят глава съчувствено в бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *