Радина Кърджилова и Донков пак се счепкаха в “Къртицата”

Радина Кърджилова и Деян Донков

  Радина Кърджилова и Деян Донков отново са в ледени отношения след поредния бесен скандал в „Къртицата“, на който станаха свидетели и зрителите. Актрисата не спира да проявява капризи към любимия си и от сутрин до вечер му повтаря какво иска и му натяква какво той не е направил за нея.

Напук на твърденията на младата звезда от „Стъклен дом“, че не може да живее без колегата си от „Под прикритие“ и го обича безумно, тя прави всичко възможно да вгорчи живота му.

„Помолих те да се обръснеш, но явно не си готов и този малък жест да направиш за мен. Не желая по никакъв повод да ме докосваш и да ме бодеш с тази брада. Пак ще се изпъпча цялата“, тросна се Радина, докато Деян се опитваше да я целуне. Актьорът запротестира, че не се е бръснал едва от ден, но това не трогна Кърджилова.

„Чувствай се изгонен от леглото ми. Няма да спиш до мен в този вид и точка!“, отсече капризната брюнетка. Изглежда това обаче това наказание не се стори твърде тежко на Деян и вместо да се обръсне, той седна да си пие на сладка приказка с останалите мъже в Базата и така докара половинката си до истерия. Радина не го остави дълго на спокойствие и си намери нов повод за кавга, присещайки се някаква стара негова реплика.

„И само да ти кажа, че не си ми никой, за да ми даваш тон в живота! Нито си ми брат, нито си ми баща и няма да ми нареждаш какво да говоря“, нападна го отново тя без никакъв повод. Репликата й бе по повод съвета на Деян отпреди цели 2 дни, да не коментира участниците в „Къртицата“ и да не се бърка в живота им. Заради тона, който си позволи да му държи, този път Донков не сдържа нервите си и също избухна, като я посъветва да се махне, ако не иска да стане лошо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *