Радина Кърджилова заведе бебето на изложба

Радина бащаРадина Кърджилова  се появи като вип-гост на изложба на баща си, а  за кавалер-придружител бе избрала  9–месечния си син.

Малкият Христо, който е кръстен на дядо си, отклони погледите  на посетителите от картините и стана център на внимание. Всички се скупчиха около него да му се радват, а той от своя страна раздаваше на всички широки усмивки и се чувстваше като риба във вода, разказват присъствали на милото семейно събитие.

 От идиличната картина липсвал само баща му Деян Донков, но в същия час той имал представление и не могъл да присъства на празника на тъста си.
Христо Кърджилов бил повече от щастлив да види внука си в галерията и лично го развел да разгледа картините. Бебето издавало одобрително гукане и това била най-високата оценка за известния художник.
Деян РадинаДядото сам обясни на светските журналисти, че не е вярно, че щерка му отново е бременна. Вярно е, че с Деян искат второ дете, но Христо е малък още и не са му се нарадвали. „Той е като слънчице. Огрява цялата къща, стопля те и те кара да се усмихваш. Никога не съм виждал родителите му толкова щастливи и толкова сплотени около него“, коментира бащата на Радина.
„Живот и здраве, и двамата искат, значи Христо ще си има братче или сестриче, но нека не слагаме каруцата пред коня. Когато те решат, вкъщи ще звънне още детски смях“. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *