Първи шамар за щерката на Глория в „Гласът на България“! Вижте какво й се случи:

Симона и РадкоВъпреки предвижданото от медиите голямо бъдеще на Симона Загорова на сцената на „Гласът на България“, тя беше скъсана още на първи тур на музикалните двубои.

И загуби не от кого да е, а от 16-годишния Радко от Троян, за когото пък се говореше, че е слаба конкуренция. Двамата трябваше да изпълнят песента на Васил Найденов „Болката отляво“ и въпреки безупречната музикална подготовка на Симона, менторът Иван Лечев предпочете Радко, който заля цялата зала с артистичното си присъствие и топлия си глас.

Щерката на Глория остана като гръмната на сцената, защото беше уверена, че победата й е в кърпа вързана. Даже нарочно й беше избран партньор, който е малка гара за таланта на амбициозната мома. Но Радко внезапно се развихри на сцената и Иван Лечев нямаше избор, освен да признае истината – че е по-добрият от двамата.

Симона РадкоСимона беше докарала цяла агитка с приятели, които държаха плакати със снимката й и се получи доста конфузна ситуация. Въпреки че се правеше на непукистка, лицето й застина в обидена гримаса.

Спаси я единствено правилото, че другите ментори могат да откраднат отпаднал участник от отбора на колегите си. Камелия веднага скочи от стола си и поиска момичето в своя отбор, нищо че е пълен. Към нея се присъедини и Поли Генова.

Симона намръщенаЗагорова отново вирна нос и за втори път пренебрегна Камелия и този път си избра Поли. Тя упорито иска да избяга от попфолка и да се наложи като певица от друг жанр. А пътят към това е да спечели формата, или поне да остане достатъчно дълго в него, за да не я запомнят с чалга, а с популярни в цял свят стилове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *