Пръстите на Лили Иванова стърчат от обувки чудо!

Лили Иванова

  Лили Иванова не изневери на стила си да се носи като млада булка. По време на концерта си за БСП в НДК певицата втрещи публиката с уникални обувки на 17-сантиметрови токове, за които дори Галена и Мария могат да и завидят. За близо двучасовото шоу звездата нито за секунда не понечи да свали тежките си чепици и подскачаше с тях, сякаш е боса.

Сандалите са последен писък на модата – черни, с остри метални шипове по каишките, които опасват плътно фините й глезени. Лили ги бе съчетала с шикозен костюм от кожи в две

Ето 17-сантиметровите токове на Лили

части в същия стил. За жалост обаче певицата явно бе объркала номера си, защото пръстите на краката й стърчат поне със сантиметър от обувките.

Ексцентричните чепици са специална доставка от Франция. Те били поръчани от нея седмица по-рано от Париж и дошли точно за концерта. Звездата на естрадата си ги харесала в интернет сайта на един от най-известните френски бутици и веднага дала заявка, че иска точно такива. Обувките са марка „Кристиан Лубутен“, а цената им е 3400 евро, или 6750 лева. Лили Иванова е единствената, която ги притежава в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Пръстите на Лили Иванова стърчат от обувки чудо!"

  1. mimimimimi   16.05.2013 at 13:56

    чУпици??? сериозно ли? в над 30 статии я видях така объркана думата, съвземете се малсо

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *