Причината да изгонят Цветанка Ризова – водила тайни преговори на 4 очи с bTV !

Цветанка Ризова

След скандалното и за мнозина изненадващо уволнение на очилатата журналистка, се разбра, че ще я гледаме отново на екран, но в ефира на bTV. Така устатата журналистка не стоя дълго без работа. Според мълвата носеща се из коридорите на телевизията, всеки момент тя ще подпише  договор с шефовете на bTV .

Слуховете споделят, че по всяка вероятност, тя ще поеме сутрешния часови пояс в неделя на мястото на отпадналото предаване на Мира Баджева „Отпечатъци“. Да си припомним, че Мира  бе свалена от ефира на bTV, заради катастрофалните рейтинги на предаването, което пък беше изместено от друг изхвърлен от Нова телевизия кадър – Лора Крумова.

Въпреки рокадата на bTV, Лорчето не оправдава оказаното й доверие, така твърдят запознати от кухнята на предаването, а и мненията на интернет потребителите не са особено ласкави за нейното предаване. От друга страна, ранният час на предаването за сериозна публицистика си е чисто и просто самоубийствен и трудно ще се получат сериозни резултати като рейтинг и гледаемост.

Проблемите за Цветанка дойдоха след като се разбра, че от Нова телевизия се канят да възкресят предаването на телевизиония динозавър Керовк Кеворкян  „Всяка неделя“.

Цветанка Ризова водила преговори с БТВ на 4 очи

Първоначално шефовете на Нова, преместиха предаването на Ризова в друг часови пояс. Но на нея тази промяна не й допаднала и тя почнала да търси оферти от други телевизии. Странното е,че още от създаването си bTV е спасителен пояс за всички изгонени от Нова телевизия.

Шефката на новините Люба Ризова също бе натирена от Нова телевизия преди 12 години. От тази промяна става ясно, че bTV ще бори Нова Телевизия със сериозна публицистика.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/J4lrIwCu9KM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *