Преслава хукна по врачки

Преслава
Преслава

Тежки и напоени със сълзи празници е изкарала Преслава заради журналистическото разкритие, че годеникът й Георги Станоев – Малката Бирма, се е отдал на разврат и прекарва през леглото си парцалеса след парцалеса. Неприятната вест докарала до истерия влюбената до уши чалга дива, кълнат се хора от най-близкото й обкръжение.

Певицата прибегна до крути мерки, за да спаси връзката си с богаташа
Певицата прибегна до крути мерки, за да спаси връзката си с богаташа

Топзвездата на „Пайнер“ е можела въобще да не узнае какви ги върши зад гърба й младият баровец, тъй като рядко се информира от пресата. Работата обаче издънили информаторки от Пловдив които извършвали ежедневен мониторинг над всякакви печатни и електронни медии, какви новини тиражират за другарката им.

Любознателната Кета, най-известната бръснарка в Града под тепетата, която обгрижвала фризурите и брадите на съгражданите си още по времето на комунизма, първа съобщила на Преслава, че крехката й фигура скоро ще се прекърши от бая натежалите й рога. 60 и кусур годишната дама и нейната дъщеря, наследила я в професията с ножиците и гребена, имали смелостта да информират известната си клиентка, че Бирмата е преборил вече над 100 столични бръмчалки в дните след Коледа.

„Според Преси двете пловдивчанки са не само най-добрите фризьорки, но и най-добрите й приятелки. Като такива че се почувствали задължени да й съобщят, че скоро може да стане баджаначка с половин София разкриват просветени.

Макар да подозирала, че по-младият й приятел не стои мирен, статията от медийните страниците дошла като гръм от ясно небе за гласовитата добричлийка. Тя изпаднала в още по-голяма унилост, когато изнудила един от най-доближените до Малката Бирма хора да й разясни някои детайли заизневерите му. Младежът потвърдил, че всичко написано било самата истина, но от малкото му останала мъжка солидарност към Станоев отказал да разкрие имената на жените, с които е преспал паралелно с Преслава.

Тогава на помощ се притекли юдейките от Пловдив. Кета и щерка й предложили пайнерката да вземе крути мерки срещу похотливия си приятел, като му приложи бяла магия за любов.

При фризьорките се разкрасявали и други дами от столичния хайлайф и чрез тях познавали много добра врачка, която вършела прекрасна работа в подобни случаи. Коафьорките гарантирали на разбитата психически Преслава, че чародейката ще й забърка биле, което, изпито от Бирмата, ще го накара веднъж завинаги да се кротне до скута й и да не погледне до края на живота си друга жена. „Преслава винаги е била против всякакви врачки и магии, но този път се е съгласила, отчаяна, че някоя от любовниците на Жоро ще й го отнеме. Тя е сляпо влюбена в него и е готова на всичко, за да го запази единствено за себе си“, твърдят нашите източници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/ic3X8k2KVQg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *