Преслава изригна: Не съм наркоманка, а вегетарианка!

От пищна мадама Преслава стана кльощавелка
От пищна мадама Преслава стана кльощавелка

  Зад болезнено слабата фигура на Преслава не се крие анорексия, твърди певицата. Въпреки че звездата на фолка загуби над 30 килограма от теглото си, тя твърди, че е добре и се чувства „отлично“.

Досега родената в Добрич певица бе заподозряна, че е заприличала на вейка заради редовно шмъркане на кокаин. Колко процента истина има в това, със сигурност знае единствено самата Преслава. Но друго логично обяснение за платинения хрущял в носа й, с който бе заснета от папараци на столичен ежедневника преди 2 години, няма. До услугите на въпросната пластинка прибягват прекалили коката хора тъй като дрогата, която е силен анестетик, унищожава хрущялната преграда между ноздрите.

ПреславаНай-скъпоплатената звезда на „Пайнер“ била бясна заради постоянните клюки и публикации, че е останала кожа и кости заради редовната употреба на забранени субстанции.

„Аз не съм наркоманка, а вегетарианка!“, избухнала звездата преди дни в звукозаписното студио на димитровградската компания, след като несъобразителен служител на Митко Пайнера имал неблагоразумието пред нея да подхвърли ироничен коментар за хората, използващи наркотици.

Това съвсем е вбесило певицата и тя се принудила да внесе частична яснота защо от пищна мадама се превърна в кльощавелка с изскочили кокаляци и стърчащи ребра. Признанието й гласяло нещо от сорта: „Какво мислят другите за мен, не ме интересува. Аз си се харесвам и такава. Отслабвах не от наркотици, а защото не ям месо вече от две години“.

Преслава Поводът изпълнителката на „Как ти стои“ да се вманиачи на тема хранене станало онкологично заболяване, от което се разболял неин много близък роднина. Проследявайки как родственикът й линее, Преслава се изплашила, че и тя може да е предразположена генетически към тумора. „Поинтересува се дали това е възможно и изпадна в шок, след като научи, че ако в предното поколение на семейството има болен от рак, това е сериозен повод да се консултира с онколог, споделят близки до Преслава. Няколко вида от заболяването допускат онаследяване, като опасността се допълва и от други фактори. Един от тях е хранителният режим – обикновено ядем онова, с което ни е хранила майка ни, а и начинът ни на живот често бива приет по примера на родителите ни. Заради това Преси стана много мнителна с какво и колко се храни.“

За да се предпази от смъртоносните тумори, певицата не вкусвала полуфабрикати и храни с оцветители, добавки и консерванти, за които е научно доказано, че са канцерогенни. Отказвала да се храни и с меса, приготвени на скара или затопляни в микровълнова печка. Спряла и всякакъв алкохол, с изключение на бялото вино.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *