Преди 20 години Ваня Костова забременява от лъжец и прави аборт

Ваня Костова

  Ваня Костова е била крехка женица, почти фиданка, и това не е ирония, а истина, но отпреди 1989 година. В годините, когато била солистка на „Тоника СВ“, бургазлетиката те­жала почти три пъти по-малко, отколкото сега – около 55 кило­грама. Не напълняла и след раждането на сина си Боби. 

Пълни хора в рода й нямало, но така се слу­чило, че Костова за­кръглила форми от… любовна мъка. Това също не е ирония, а би един от най-драматичните периоди в живота й, ако не се и най-страшният – когато се борила с рака.

 Нещастна любов пре­върнала Ваня в зависима от сладкото. Тя се тъпчела с часове с шоколад, което правела не от глад, а почти в състояние на транс, спом­нят си нейни колежки.

 Жената, чийто глас кънти като катедрална камбана била изключително крех­ка като чувственост. По това приличала на съграж­данката си Петя Дубарова, с която се познавали лич­но. Слава Богу, не стигнала до крайности като нея. 

Като млада и фина девойка

  Какво точно е станало? Без да навлизаме в подробности, научихме, че лъжлив мъж разбил като стъклена чаша сърцето й. Казвал се Яни, бил музикант. Връз­ката им датирала някъде в началото на 90-те години. Ваня се надявала най-после да свие нормално се­мейство, а и нейният син Боби да има истински по­печител. Както е известно, първият й мъж, родителят на певеца Боян Михайлов, също като нея е музикант, емигрирал преди раждане­то му в Скандинавия. 

Ако се вярва 100 процен­та на източника ни, Ваня Костова дори подписала и забременяла от мъжа, който й свалял звезди, преди да свали картите, че е Жан-Валжан. Певицата сияела от щастие – бебето растяло, чувствала се оби­чана. Изведнъж всичко се срутило като за миг. Любовчията внезапно забегнал и след няколко обаждания, в които си личало, че вече е променен откъм чувства и намерения, съвсем зачезнал. Пред дилемата да гледа второ дете пак сама без мъж до себе си, Ваня се лишила от плода. Абор­тирала в началото на тре­тия месец. Страданията, които й причинили излъ­ганите надежди, е трудно да се опишат с думи. За повлияване на здравето й от аборта, нямаме инфор­мация, но не е изключено. Преяждането с шоколад е било последица от злоупо­требата с личното й щас­тие, а не израз на самоза­брава.

 „Не искам да се връщам назад в тази история“, ла­конична е Ваня Костова. Близките й казват, че това е голямата й драма, която години наред я съсипва и тормози. Именно заради провалената си връзка пе­вицата става предубеде­на към всички и започват раздорите с колегите й от „Тоника“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *