Почина кончето на Милко Калайджиев!

Милко Калайджиев

Най-популярният мустак в България, Милко Калайджиев, напоследък е посърнал много. През последните дни поп фолк императорът преживял същинска семейна драма.

Мустак номер едно не тъжал, че Преслава го отряза да пеят в дует, а заради нещастие в семейство му. Преди няколко дни поп фолк звездата станал доволен стопанин на новородено конче.

Изпълнителят вече отглеждал две понита, мъжко и женско, които го дарили с бебе конче. Малкото им обаче било болно още от своето раждане, не могло да си стои на краката и само лежало през по-голямата част от времето докато било  живо.

Най-известният мустак

Цялото семейство на чалга звездата първоначално много се радвали на новата си придобивка и мислели, че това е нормално и малкото животинче скоро ще се изправи. Но преди две сутрини семейството на Калайджиев било покрусено, защото когато влезли в обора, малкото пони било починало.

Все още не е ясно дали понито е било родено с дефект или е имало шанс да оживее.  Самият Милко Калайджиев, който живее в родния си град Свиленград, никога не е криел своята любов  към животните.

Освен със собствено стопанство, мустакатият певец може да се похвали и със собствен язовир, който зарибява редовно.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cOctljxSzEs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *