Победителката в “Х фактор” Жана Бергендорф се зарича: Ще си върна сина!

Тежка битка за сина си повежда големият победител в музикалното шоу „X фактор“ Жана Бергендорф. Колоритната певица се изправя срещу бившия си мъж и властната си свекърва, за да получи права над детето, което й е отнето и което не може да вижда, защото живее с баща си в чужбина. Жана е решена на всичко, за да си върне хлапето, но срещу себе си среща решителен отпор. Въпреки обещанието на половинката й, че ще й върне детето, сега той дава заден и не иска да пусне малкия в България.

Жана е истински щастлива само когато в ръцете й е малкият Лео
Жана е истински щастлива само когато в ръцете й е малкият Лео

Жана прикова вниманието на цяла България не само с нестандартното си лице и с дрезгавия си тембър, но и с признанието, че е в предаването, за да върне детето си, с което е разделена, защото е останало в Дания при баща си. Властната й свекърва и съпругът й Стефан, с когото още нямат развод, настоявали 3-годишният й син Лео да живее с татко си в Дания, тъй като Жана не била в състояние да го издържа. Те заринали с доноси срещу нея социалните служби.

Жана Бергендорф Стигнало се дотам, че майката на мъжа й обвинила Жана, че има проблеми с наркотиците, не се прибира в дома си по цели нощи и влачела в апартамента си различни мъже.

Според Стефан Бергендорф, майката на сина му нямала финансовата възможност да осигури стабилно бъдеще на детето, тъй като нямала стабилна работа. Именно затова в един от епизодите на предаването Жана призова зрителите да гласуват за нея, за да спечели шоуто и да получи родителските права над малкия Леон.

Стефан, с когото воюват за правата над детето, се зарекъл, ако тя спечели шоуто, да й отстъпи родителските права и да й върне Леон. Това обаче май няма да се случи. Сега датската фамилия дава заден и не иска да отстъпи.

„Детето дойде в България за няколко дни, беше в залата на финала на предаването, но утре пак си заминава за Дания. Чаках да го видя 2 месеца“, ликуваше в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия ден след финала Жана Бергендорф. Тя е убедена, че скоро отново ще е със сина си и вече е наела адвокат, който да я представлява в далечната държава.

Историята на 27-годишната победителка в музикалното шоу е необикновена и противоречива като самата нея. Майка й Ани е полугерманка. Бабата и дядото на Жана са мастити юристи. В продължение на 38 години бабата на певицата, която я е отгледала от бебе, е била окръжен съдия в Сливен. Майката на Жана била акробатка, карала трамвай и тролей, а в момента се прехранвала като шофьор на такси. В началото не одобрявала намеренията на Жана да стане певица, защото според нея това било несериозно занимание и не носело пари. Когато дъщеря й попаднала в „X фактор“, променила отношението си. Единствено бабата на Жана поощрявала музикалните занимания на внучката си – първо я записала да пее в детската формация „Врабчета“, после и в детския радиохор.

Затова, когато миналата година майка й се обадила, че баба й е паднала и не е добре, Жана веднага грабнала куфарите си и пристигнала в България. Останала да гледа възрастната жена, която обаче починала. През това време Жана решила да се установи у нас, но възникнали усложнения с мъжа й. Леон се разбирал с майка си на датски и английски, разбирал и български, но още не го говорел.

Със съпруга й Стефан, който е корабен инженер, се запознали в една от бирените къщи, където свирела групата на Жана. Двамата заживели заедно, но рядко се събирали под един покрив, защото тя пеела, а той пътувал с корабите. Властната датска свекърва на Жана обаче се опитвала да доминира в отношенията й със Стефан и допринесла за краха на брака им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/hazJktxIEaw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *