Пиянството на Иван Ласкин погубва кариерата и семейството му

Иван Ласкин

  Иван Ласкин удари дъното и заради алкохолизма си ще загуби и работата, и семейството си. Актьорът вече не е в състояние да остане трезвен дори и 2 часа, за да играе ролите си в представленията на театър „Българска армия“ и оттам готвят документите за уволнениетому. Заради публичния скандал не издържали и нервите на Александра Сърчаджиева, разкриват нейни колеги, които през ден й бършат сълзите.

Водещата на „Демсинг Старс“, която съвсем сама и с мъка издържа семейството, е заплашила мъжа си с развод и отнемане на родителски права на дъщеря им София. „Между нас е свършено, ако не се излекуваш. Нямаш място вкъщи при детето а трябва да лежиш в клиника за алкохолици. Докато не изтрезнееш, не се прибирай!“, поставила категоричен ултиматум на Иван Сашка.

С Алекс Сърчаджиева

Според близките на Сърчаджиева тя е болезнено влюбена в чепатия актьор и само това е причината от години да търпи изцепките му с надеждата, че семейството ще го промени и ще зареже алкохола. Това обаче така и не се случва и актрисата е твърдо решена, че изтрезвителното ще е последният шанс, който дава на съпруга си.

„Животът й е низ от сълзи и молби към Господ да й даде малко щастие. Без баща е цял живот, майка й умря без време. Само Иван й остана. Надяваше се, че като роди, той ще зареже пиенето в името на детето. Стои си вкъщи, готви и реди маси, за да го привлече към дома, но нищо не помага“, разказват приятели на актрисата. По думите им именно нервите около алкохолизма на Иван, а не някаква чудодейна диета са причина Сашка да се стопи за месеци. Затова и тя не приема с усмивка комплиментите на колеги, че прилича на кукла с новата си фигура, а само свежда тъжно глава.

Сърчаджиева дълго отричала проблемите между нея и Ласкин, защото той е единственият й близък човек. Младата актриса неведнъж е споделяла, че залага целия си живот на неговата любов и семейството им и затова и години наред мълчаливо се бори с алкохолизма му и понася стоически пиянските му изцепки.

Иван обаче е загубил всякакъв контрол и вече почти не изтрезнява, което доведе до публичната му излагащия преди дни във Военния театър. Той се появил кьоркютук пиян преди представление и се наложило постановката да се отмени, а зрителите да бъдат изгонени от салона. Това преляло чашата и на колегите и шефовете му, и на Сашка.

„Такъв пример ли ще даде на дъщеря ни?! Аз съм расла без баща, който дори не искаше да ме погледне. Не искам и моето дете да страда и да живее с баща алкохолик“, категорична била актрисата, която отгодини се жали, че татко й Йосиф Сърчаджиев не й говори и се бе зарекла да осигури по-добро детство за своите наследници. Засега обаче мечтата й си остава неизпълнима.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *