Петя и Кичка колят и бесят в „Музикална академия“

Конфликтът между двете естрадни звезди ще се изостри, прогнозират меломани
Конфликтът между двете естрадни звезди ще се изостри, прогнозират меломани

  Тотален контрол са наложили в къщата на „Музикална академия“ Петя Буюклиева и Кичка Бодурова. Естрадните звезди, които имаха зрелищен конфликт на тема прически и избор на песни, командорят наред съквартирантите си, с които делят двуетажната постройка. Певиците шашнаха всички с нестихващите си претенции и с маниерите си на световни знаменитости. Даже вече има оплаквания от тях, коментират от екипа на шоуто.

Петя и Кичка едва не се хванаха за косите пред очите на цяла България. Причината за това бе неблагоразумието на Бодурова да посъветва колежката си как да докосне сърцата на зрителите. За целта Петя трябвало да избере песен с повече емоция и по-малко октави. Намекът, че вика на сцената вбеси Буюклиева и тя не го скри. „Кой вика, бе, Киче, това е техника“, изсъска Петя и върна удара, като се учуди защо Бодурова използва английски думи в речта си.

„Ама Киче, ма, ти забрави бугарския език, бе. Нали се прибираш тук?“, клъвна я Буюклиева.

Ако се застоят в шоуто, конфликтът между Петя и Кичка със сигурност ще се изостри, прогнозират от екипа. Когато се отнася за общите им интереси обаче, двете действат в съюз. Още с влизането си в академията дамите въведоха строги правила. Освен това дразнят всички и с нестихващото си мрънкане и претенции. Изявиха ги веднага щом се настаниха в луксозната къща. На двете обаче помещението хич не им се стори такова. Къщата им се видя даже възтесничка.

Петя Буюклиева
Петя Буюклиева

А и далеч по-скромна от това, което са им описвали предварително продуцентите.

„А-у, ами тази гардеробна няма да стигне само за моя багаж“, възкликна Петя, когато зърна помещението и разбра, че ще го дели с всичките си съквартиранти. Не й хареса и екстравагантният дизайн в спалнята – наподобявала пиано, в което клавишите се явявали леглата. Кой къде ще спи било решено още в първите минути от легендите, които се настаниха в къщата при старта на риалитито. Петя и Кичка обаче не останали доволни. Отдавна били подготвени, че ще делят спалнята, както и всички други помещения със съквартирантите си. Дамите бяха неприятно изненадани от причудливите си легла. „А и са малки. Моето е много тясно“, недоволствала Буюклиева.

В първия си ден в къщата Петя и колежката й Кичка се проявиха не само с мрънкането си. С маниерите си на мегазвезди изтормозиха колегите си Етиен Леви, Стенли и Коцето Калки. Двете се разположиха удобно на меката мебел в къщата и цяла вечер командореха мъжете. Като истински примадони, естрадните звезди засипваха с молби кавалерите. Те пък покорно сервираха и отнасяха чаши и чинии.

Дамите го правели неволно, тъй като били изморени от концерта. Освен това им трябвало време, за да свикнат с факта, че ще делят пространството с общо 15 певци от три поколения, и то съвсем равноправно. Това би могло да послужи за извинение на Петя и Кичка, които първата вечер не спряха да действат колегите си и да ги третират като келнери.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

Няма оправдание обаче за опита им еднолично да решат какво може и какво не да се прави в академията. „Никакво пушене в къщата“, отсякоха почти в един глас двете, докато мъжете още им сервираха напитки. Дамите решиха, че може да се пуши само на двора.

Капризите на Буюклиева и Бодурова датират още преди старта на шоуто. Двете предали изчерпателен списък с изискванията си на Иван и Андрей. Кичка например искала да внесе в академията лекарства и специални витамини, които използва ежедневно. Освен това продуцентите трябвало да се съобразят със сутрешния й ритуал – приготвяне на собственоръчно смляно прясно кафе. За целта й осигурили машина за шварц кафе и кафе на зърна. Изпълнителката не можела да пие какво да е кафе, а точно определено, което е свикнала да употребява в Щатите. Тъй като обаче нейното било на привършване, от шоуто се ангажирали да й доставят абсолютно същото чак от Калифорния.

Съгласили се и на друг каприз на Кичка – масаж веднъж седмично. Трябвало и да следят в хладилника да има лимони и грейпфрут, както и пресен ръжен хляб и краве сирене. Иначе за поддръжката на визията си Кичка нямала изисквания. Щяла да спази регламента на шоуто, ако разбира се, той включва професионална поддръжка на маникюра.

С претенциите си обаче още в началото на шоуто Кичка и Петя подразниха всички. Бодурова бе вбесена от екипа на предаването, защото се осмелили да й дадат смляно кафе – при положение че тя изрично е обяснила и е записано в договора й, че пие само прясно кафе. Тя щяла да си го мели със собствена машинка и ще си го приготвя в специална кафеварка. Петя също вдигна нервите на съквартирантите си. Заяви, че не може сама да си мие косата, защото е звезда.

С косата са свързани и най-големите притеснения на Петя в шоуто. Тя толкова се страхува, че ще разруши прическата си, че не е мигнала вече няколко нощи подред. Буюклиева не може да се отпусне и да си почине спокойно от страх, че ако не внимава и се върти в леглото, ще изпомачка кичурите си.

Грижите за фризурата на Петя са засегнати в договора й с шоуто, което допълнително предизвика напрежение сред съквартирантите й. За да влезе в академията, певицата имала само едно изискване – да ползва личен стилист всеки лайф. А той ще е два пъти седмично, ако Буюклиева оцелее след първото гонене на звезди от академията. Петя сама плащала хонорара на коафьора си, което няма как да не подразни конкурентите й.

Според регламента зрителите гласуват кой певец как се е представил и според това ще се определя и седмичният му бюджет. Късметлията, заел първо място, ще получи максимума – 5000 лева, а последният в зрителската класация ще разполага само с 400 лева. В случая на Буюклиева обаче дори накрая на опашката тя пак ще е пред другите с една крачка. Певицата може да икономисва парите от бюджета си, които иначе би дала за поддръжката на гривата си, което отнемало всеки път по 3 часа. Плащайки лични средства за поддръжка на косата си, Петя има повече пари за всичко останало, нужно й, за да вземе преднина в борбата за голямата награда от 100 000 лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *