Петя Буюклиева не си мие косата

Петя Буюклиева
Петя Буюклиева

  Примите на естрадната музика Петя Буюклиева и Кичка Бодурова се изложиха тотално в риалити формата „Музикална академия“, като показаха липса на хигиенни навици.

В продължение на 15 дена певиците не си измиха косите нито веднъж, с което буквално отровиха живота на останалите си съквартиранти. Буюклиева разкри, че с колежката си полагали специални грижи за перчемите си и не си позволявали да си мокрят главите в банята. Пред Иван и Андрей Петя призна, че се бои да не окепази пернатата си прическа от изкуствена коса.

Певицата, чийто глас обхваща три октави, мие гривата си само и единствено при фризьор със специални препарати които я предпазвали от оплешивяване. Тя го посещавала веднъж седмично, за да се погрижи за косата си. Преди да легне да спи си слага на главата специална мрежичка. За да (прикрие неприятните миризми на себум по скалпа си, естрадната дива се обливала с парфюм по цял ден в риалитито. Тя подушвала лошата си

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

миризма затова рядко се срещала с приятелите си, както и и със съквартирантите в къщата, разказаха близки до естрадната прима.

Колежката й Кичка Бодурова също трудно влизала в банята, без да си сложи шапка под душа. Певицата трепери да не намокри косата си с чешмяна вода, тъй като се бои, че варовикът можело да съсипе косата й, разказа в предаването изпълнителката на гръцки песни. Съквартирантите им обаче започнаха да подушват зловонните миризми, които се носят из „Музикална академия“, и взеха да коментират двете естрадни прими. Очевидно дори и скъпите парфюми, с които се поливат дамите, не могат да спрат вече неприятното усещане за нечистоплътност. Останалите певци и музиканти в къщата дори са готови да помолят продуцентите на предаването да извадят извънредно Петя и Кичка и да ги заведат при личните им коафьори, за да ги измият.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *