Павел Чернев катастрофирал заради Йоана

Павел Чернев бил лудо влюбен в Йоана
Павел Чернев бил лудо влюбен в Йоана

 

Добрякът от „ВИП Брадър“ Павел Чернев е бил на косъм да загине заради съквартирантката си Йоана Захариева. Още в началото на риалити формата се разбра, че и извън Къщата Павката и Йоко са дългогодишни приятели, още от ученическите и студентските им години. По същото време брадърката била влюбена в Орлин Павлов, даже известно време били гаджета.

„Имахме доста сериозна връзка. В Габрово живеехме заедно, защото работехме в Сатиричния театър. И тогава, както и сега, Орлин си беше едно слънчево момче. Той ми е ученическата любов“, споделя Йоко.

Йоана Захариева
Йоана Захариева

Павката бил един от първите, на които тя споделила увлечението си по Павлов, преди с него да се съберат. Въпросната вечер, в която Чернев узнал, че няма шансове да спечели сърцето на несподелената си любов, станал сакатлък. След срещата им като кавалер й предложил да я закара до дома й. На връщане толкова се ядосал, че Захариева е сляпа за чувствата му, че натиснал здраво педала. Изгубил обаче контрол върху колата си и катастрофирал. Спасил го предпазният колан.

„Павката извади тогава голям късмет. Доста силно се беше ударил, колата цялата беше смачкана, но той се отърва с леки наранявания. Йоана май така и не разбра, че е бил на косъм да загуби живота си заради нея“, издават приятели на бившия депутат.

Продуцентите на „ВИП брадър“ знаели за тази случка и че Павел е бил влюбен в Йоко. Затова ги поканили и двамата в шоуто, като се надявали между тях да пламне отново любов или обратното – да има постоянни скандали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *