Павел Чернев е бил хубавец и слаб като фиданка! (Уникални снимки)

Павел Чернев
Павел Чернев

  Бившият депутат от 40-ото народно събрание Павел Чернев трепери във всеки един момент от живота си да не се спомине, покосен я от инфаркт, я от инсулт. Дипломираният юрист е преследван от този свой страх вече 14 години, а причината било опасно лекарство, с което бил лекуван тогава.

Чернев не празнува рождения си ден от 2000 г. Навръх празника му го сполетели две беди накуп. „Зарекъл съм се, че няма да почитам тоя ден до края на живота си. Не е ли повече от жестоко на рождения ти ден да научиш, че баща ти е починал? Бай Михал, баща ми, ветеринар по професия, беше кумир за мен.

Това е Павел Чернев преди 15 години. Бившият депутат имал атлетично тяло, но надебелял от лекарства
Това е Павел Чернев преди 15 години. Бившият депутат имал атлетично тяло, но надебелял от лекарства

И до днес не мога да го прежаля“, разяснява защо не чества деня, в който се е родил, Чернев.

Шокът, който изживял, отключил у Павел тройна дискова херния. Последвали месеци възстановяване, килограми лекарства и хапове, от които бъдещият депутат напълнял безвъзвратно.

„Едно от всичките лекарства беше отврат. След години с ужас разбрах, че са го спрели от производство.

А след като узнах и причината – че избило сума ти хора, причинявайки им инфаркти или инсулти, живея в шок постоянно“, не крие бившата дясна ръка на Волен Сидеров.

От стреса той надебелял с над 30 килограма. Преди това поддържал атлетична фигура и спортувал ежедневно. Сега обаче Павката се е отказал да вае фигурата си. „Не съм роб на суетата. В някакъв момент се надявам да отслабна“, казва националистът.

 

Павел Чернев си бърка в носаБърка си в носа

Павел Чернев обвини напусналата Къщата Еделвайс, че не е възпитала добре кучето си, но самият той демонстрира лоши обноски пред камерите на риалити формата. Докато си почиваше, излегнат вьрху дивана, бившият политик старателно прочисти насъбралите се в носа му сополи. Въпреки че банята му е на метри, Чернев предпочете ръчно да извърши процедурата, вместо да си издуха обонятелния орган в салфетка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *