Отровиха кучето на Гала с кайма със стрихнин!

Гала

  Водещата на сутрешното предаване „На кафе“ има нов член на семейството си – пухкав персиец на име Баудолино. След като и двете кучета на Гала издъхнали при различни инциденти, тя се зарекла повече да не взема животно вкъщи. Не успяла обаче да удържи на малкия красавец и сега котаракът Баудолино е господарят на дома им.

Докато била омъжена за бившия си съпруг Константин Будев, водещата отглеждала два английски дога – Крез и Арес. И двете кучета обаче имали злощастна съдба. Крез бил блъснат от кола и починал. Арес пък бил отровен с кайма от ловци. След като издъхнал в адски мъки, сломената водеща поискала да му се направи аутопсия, за да разбере какво е убило домашния й любимец. Оказало се, че кучето било хапнало кайма, омесена със стрихнин какъвто използвали ловците по време на лов.

Водещата взе на дъщеря си персиеца Баудолино

В Княжево, където Гала живеела, имало доста ловни дружинки, затова водещата хал-хабер си нямала кой е отровил нейния Арес. По ирония на съдбата нейният настоящ любим Стефан бил страстен ловец и двамата с Гала често се счепквали на тема убийствата на животни. След като преодоляла загубата на двата дога, водещата се зарекла повече да не отглежда куче.

15-годишната й щерка Мари все я врънкала да си вземат животинка и преди 2 месеца Гала решила да я изненада. Масажистката на тв звездата имала персийка, която родила и водещата много си харесала едно от котетата, единственото кайсиеворозово на цвят опашато. Малкият котарак обаче бил обещан на други хора, но в последния момент се отказали. Късно вечерта Гала се прибрала от снимки и отишла да вземе изненадата за Мари.

„Няма да я забравя. Тя застана на вратата като в ступор. Само попита: „Мамо, на кого е?“. Бяха радостни писъци, голямо щастие! Кръстихме го Баудопино, на лъжливото селянче от романа на Умберт Еко“, разказва Гала. Напук на всички очаквания за чепатата порода, 5-месеччият Баудолино се оказал кротък и сговорчив. Единственият му кусур бил, че бил ранобуден и всяка сутрин точно в 4 ч. будел всички вкъщи.

Персиецът се промъквал в леглото на Гала и започвал да мърка. Тъй като водещата си лягала в полунощ, а сутрин ставала в 5,30 за снимки, стоически търпяла ранното си събуждане. Няколко дни след като Баудолино станал част от семейството на водещата, тя била налегната от колебания дали да го кастрира. 5-ият и 7-ият месец от възрастта на котарака били най-подходящи за скопяването му и Гала се чудела дали да предприеме крайната мярка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *