Ограбиха Ивана! Свиха й телефон „Верту“ за 12 хил. лв.

Ивана

Нагли крадци посегнаха на най-обичаната фолкпевица Ивана. Наскоро айтозлийката олекнала с 12 бона. Толкова струвал телефонът от лимитирана серия на „Верту“, който звездата си поръчала директно от лондонския офис на британската компания, производител на най-луксозните мобилни апарати в света.

Гъзарският джиесем „хванал крака“ покрай едно от последните участия на Ивана. Докато радвала феновете с неостаряващите си хитове, наглеците изтарашипи съблекалнята, която по необясними причини домакините на концерта оставали незаключена.

"Верту"

От кумова срама след като любимката на народа констатирала кражбата, тръгнали да викат полиция. Ивана обаче отказала да си губи времето с досадни писмени обяснения пред органите на реда, тъй като по-късно същата вечер й предстояло и второ участие на 200 км.

Освен, че й откраднали въведените в скъпарското „Верту“ телефони на над 300 души, все известни и влиятелни персони, апаратът съхранявал и пикантна лична информация.

Според колежки на мегазвездата в телефона си криела снимки с актуалния си любовник, който пази ревниво от медиите и папарашките светкавици. „Направо извадих голям късмет, че крадците още не са ги продали на таблоидите“, кръстила се по три пъти Ивана.

Със същото „Верту“ гласовитата айтозлийка имала ядове и на турнето си в Атланта преди години. Докато работещи в централата на CNN българи я развеждали из офисите на информационния гигант, розовият джиесем изпаднал от джоба на палтото й. Светкавична акция по издирването му тогава даде резултат и мобилното бижу бе открито.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *