Носът на Рафи Бохосян стана моравосин след гипсова отливка!

Рафи

  Единственото място у мас, където можеш да видиш холивудски величия, събрани накуп, е студиото на „Като две капки вода“ в бившата „Аско Деница“ в „Младост“. Там популярни лица се преобразяват в световноизвестни звезди. Този път част от тях са се струпали в гримьорната като зяпачи. Предстои да гипсират носа на Албена Михова, която в поредното предаване ще се превъплъти в Брайън Адамс, а Милица Гладнишка полугола с ужас наднича от паравана. Дали няма да се случи същото като с Рафи Бохосян?

Заради шоуто на бургазлията трябваше да му бъде направена отливка на лицето и така да му вземат мерки за бъдещите му превъплъщения в риалитито.

В резултат на това обаче носът на младежа се оказа доста посинял. Току-що са отлели устата на Милица и сакатлъкът й се размина.

Рафи като Лени Кравиц

„Хубав отпечатък се получи. Тя сега ще е Дженифър Лопес и ще си пее с нейната уста, но по-нататък не се знае дали няма да има нужда от нашата намеса. Ако има някой образ с устни, да се получи добро движение. Опитваме се да се застраховаме“, обясняват гримьорките Ани и Дани и бъркат някаква каша от силикон.

„Точно това никъде не сме го учили. Гледали сме от колеги, които идват да снимат чужди продукции у нас.“ Ана Андреева е работила за около 50 филма в Америка, последният от които е „300″. Даниела Аврамова пък се трудила в студио в Канада за филма „Ной“.

Станимир Гъмов като Джо Кокър

Шегуват се, че в екипа на Маги Халваджиян попаднали с подкуп още при подготовката на предаването. Но имат опит и в „Господарите“.

„Най-трудният персонаж беше на Алекс Кожухаров като корейската сензация PSY, който пее хита Gangnam Style. На първия лайф маската му се разлепи на сцената. Получихме веднага есемеси от доброжелатели: „Кореецът ви се разлепи“. Тези силиконови неща, които лепим върху лицето му, се наричат простетици. Ползват ги зъболекарите при дентални отливки. Лошото е, че спират мимиката, затова обхващат само части от лицето. Правят се от силикон и фоам латекс (пяна).

Хилда Казасян като Лайза Минели

Алекс е много устат и има много специфично лице, но стоически изтърпя всичко. Беше му отнета възможността да говори по чисто технически причини, но стоя покорно в ръцете ни.“

Алекс, който сега ще е Рей Чарлс, кръжи наоколо, докато говорим, изразходва задържаната енергия и апострофира:

„Всичко това, което ви казват, не е истина. Те се занимават с алхимия и искат най-накрая след всичките опити да открият златото. Ползват ма-кадамия и куркума, останалите 49 съставки не казват. Ние сме като кока-колата, пазим в тайна всичко.“

Маги като Данчо Караджов

Част от перуките момичетата изработват сами, други карат от студио „Магама“ и повечето са от естествени коси.

В сряда, като излязат задачите за новите образи, започва мислене. Проектите си правят сами. Всеки образ е скулптура, като трябва да се съобразиш с анатомията на актьора. Затова нощем не спят. Сънуват маски и гримове, а най-големият кошмар е, че са забравили да залепят нещо.

В заготовка върху манекени са Фреди Меркюри – Стефан Рядков, и Албена Михова като Брайън Адамс. Нейният грим отнема 4 часа, а косата й косъм по косъм е книпвана върху мрежа от тюл.

Тежките гримове са противоалергични, карат ги от Америка. Свалят се с много търкане и след доста време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *