Новата любовница на Годжи – отново танцьорка!

Георги Милчев - Годжи

  Георги Милчев – Годжи пак е във вихъра на любовта. В последните години басистът на Слави страдаше неутешимо по зарязалата го балерина от „Магаданс“ Станислава Левтерова, но сега отново е на седмото небе от щастие.

Неотдавна Годжи бил забелязан с гадже в столичен мол. Двамата отивали на кино и се стараели да не привличат вниманието към себе си.

Коя е дамата, с която Милчев се е разхождал из търговския център, злите езици мълчат. Една друга клюка обаче свързва музиканта е поредна балерина. Според мълвата криводолецътсе е заиграл с танцьорка – която нямала нищо общо с вечерното шоу на Би Ти Ви. Избраницата му била от популярния балет „Магия“. Именно тази формация напоследък придружава Годжи при участията му из страната.

Балет "Магия"

Ако са вярва на клюките, Милчев харесал девойката още преди да заработят заедно. Балерината го очаровала с физическите си данни, в резултат на което той наел нея и колежките й за рециталите си.

Момичетата от „Магия“ по нищо не отстъпват на колежките си от „Магаданс“. И те са дългокраки и стройни, обичат предизвикателните тоалети и умират да се чекнат пред загорели заможни господа. Танцьорките от новия балет на Годжи станаха популярни от изпълненията си с рапъра Криско в летния му клип „Почивни дни“, но са танцували и със звезди на „Пайнер“ по спектаклите на телевизия „Планета“. Освен това са се снимали с най-големите конкуренти на Слави – „Комиците“.

Годжи и Станислава Лефтерова

Сегашната заигравка на Годжи с танцьорка от „Магия“ далеч не е първият му служебен романс. Навремето баскитаристът любеше и шефката на балет „Дива“ Зорница Петрова. Именно тя и момичетата й кършеха снаги в шоуто на Дългия в онези години.

В разгара на връзката им Зорница излови Георги Милчев да й кръшка с по-младата от нея Елица Павликенова от балет „Сатен“, който също се подвизаваше при Слави. Огорчена от изневярата, Петрова смени Годжи с Митко Кърнев от Д2.

Успоредно с Елица Павликенова басистът от Криводол въртеше флирт и с бившата гимнастичка Полина. След това пък в живота му се настани Станислава Левтерова, която успя да го изтърпи цели 3 години. След като го заряза, китаристът потъна в депресия и дълго не можеше да се отърси от мрачното си настроение.

Елица Павликенова

Раздялата с балерината от „Магаданс“ донесе много тъга на Годжи, но го дари и с вдъхновение. Само в последната година той успя да напише 30 парчета повечето от които балади за собствените му сърдечни трепети.

Криводолецът няма намерение да отстъпва композициите си на други музиканти, а ще ги запише сам, за да обогати репертоара си. В последно време той е пълен с участия и за да е все така, трябва постоянно да радва феновете си нови и нови хитове.

Почти всяка седмица пее някъде, без да се броят ангажиментите му към Слави. Любовната му драма го направи истински милионер“, шегуват се в арт средите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *