Никол Станкулова настръхна от ужас когато видя Ласкин да влиза във ВИП къщата

 

Никол Станкулова

  Никол Станкулова изпадна в паника след влизането на Иван Ласкин в Къщата на „ВИП Брадър“. Сексапилната синоптичка и всезнаещият актьор имат прясна вражда от участието си в друго риалити шоу на Нова телевизия – „Черешката на тортата“. В готварското шоу съпругът на Алекс Сърчаджиева за пореден път показа чепатия си характер и няколкократно сравни със земята невинната девойка.

Тогава, в разговор на маса, Никол сподели, че й е трудно да си намери гадже с малко повече акъл от нейния. Без да показва и грам кавалерски обноски, Ласкин репликира, че в такъв случай всяка катеричка може да й бъде мъж.

Иван Ласкин

Самообявилият се за бунтар театрал продължи да затапва манекенката с риторичния въпрос защо пишат за нея жълтите вестници, при положение че работата й е само да казва колко градуса ще бъде утре в Добрич. Нервите на чувствителната Никол не издържаха и съкрушена, тя рухна психически, разревавайки се на масата.

Тогава през крокодилски сълзи Станкулова се питаше: какво му доставя такова удоволствие да се заяжда с 20-годишно момиче?

Очевидно спомените от преживяното в „Черешката на тортата” все още пазят влага на Никол. С ококорени очи и настръхнали от ужас косми по ръцете, трепереща, тя посрещна Иван, който прекрачи прага на Къщата. Нежната говорителка зае мълчалива позиция, страхувайки се, че всяка нейна дума може да бъде използвана срещу й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *