Николета към Андреа: Престани да ме копираш!

Николета Лозанова и Андреа (вдясно) с прословутите очила

  Епична война се разгоря между две от най-красивите жени в България – Николета Лозанова и фолк певицата Андреа, заради чифт очила.

С уникалния аксесоар се снима първо Николета Лозанова и обра овациите на приятелите и почитателите си в социалната мрежа Фейсбук. Две седмици по-кьсно Андреа се снима с абсолютно същите очила. Имитацията й разпали епична словесна битка, в която излязоха наяве дълго крити конфликти между популярните красавици.

Николета Лозанова

„Николета Лозанова е номер едно – ти си жалко нейно копие„, написа близка приятелка на съпругата на Валери Божинов по адрес на Андреа. Госпожа Божинова очевидно не се притеснява от нападките по адрес на Андреа, защото одобрява всички негативни коментари.

„Ти само копи-пейст си можеш“, пък написа друга приятелка на Николета по адрес на Андреа.

Изгората на Кубрат Пулев от известно време насам упорито следва стъпките на Лозанова. Само дни след като Валери и Николета се върнаха от Италия, Кобрата и Андреа отпътуваха за Милано.

Андреа

Подобно на бившата си приятелка, и фолк звездата Андреа не изпусна да сподели с почитателите си почивката в най-големи подробности. Да се похвали какво е правила, къде е ходила, да покаже сладоледа който й е купил Кубрат и още куп какви ли не досадни детайли от ваканцията си.

За да не остане никакво съмнение, че двете са в непрекъсната конкуренция Андреа изкопира отново Николета. Плеймейтката си направи снимка за спомен на площад пълен с гълъби, а моментално след нея Андреа също не пропусна да се щракне в „гълъбова поза“.

Допреди няколко години Андреа и Николета бяха изключително близки приятелки.

Госпожа Божинова дори се снима в клип на фолк дивата, където двете си размениха доста страстни ласки.

Техните отношенията обаче охладняват наскоро след като връзката на Николета с Валери става факт.

Плеймейтката дори не пожела да покани на сватбата си бившата си приятелка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *