Ники Михайлов се проваля като Валери Божинов?

Ники Михайлов

  Ники Михайлов тръгна по стъпките на „баджанака си“ Валери Божинов, който въпреки таланта си на терена, провали спортната си кариера заради „слабия си ангел“, шушука се в публичното пространство.

Преди дни президентът на „Твенте“ Йооп Мюнстерман заяви, че при сериозна оферта може и да се раздели с Мамин Ники.

От своя страна, Малката Перука изрази готовност да напусне веднага холандския отбор и да заиграе в друго първенство, ако му се отдаде възможност.

Валери Божинов

Злословници се кодошат, че всъщност причината на Божинов и на Михайлов да не им върви в спорта, са общите жени, които са имали в живота си. Според сеирджии, и Николета, и Алисия са иначе готини мадами, но в комбинация двете носят лош късмет на футболистите и който мине през двете – рано или късно „духа супата“.

„Николета и Алисия си падат по ритнитопковци, защото са заможни и изпълняват всичките прищевки. Факт е обаче, че който се хване с тях, не прокопсва. Валери яко го закъса – от „Спортинг“ /Лисабон/ искат да се отърват от него, но никой тим не ще да го купи. Около Ники нещата не са толкова зле, но се очакваше да са къде-къде по-добре… В крайна сметка, се оказа, че никой от европейските грандове не разчита за него!“, клатят глава футболни запалянковци.

Източник: в. „ШОК“

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *