Ники Мартинов се оплете в стратегии!

Ники и Криси

Сървайвърът има най-много опит в играта „прецакай другарче“, това му донесе победата в едно друго реалити, в една друга телевизия. Явно сега и тук пуска своите стратегии.

Днес започна да убеждава другите съквартиранти, че победата в Биг Брадър е по-скоро обидна, отколкото истинска победа. С тези си думи явно иска да деморализира своите съперници за голямата награда и да ги обезкуражи за по-нататъшна борба.

Биг Брадър не е неговата игра, продължи да пуска фитили той. Нищо неподозиращите негови съквартиранти  отначало се изненадаха на тези му приказки.

Ники Мартинов

Ники усещайки, че е приковал вниманието на настръхналите звезди, продължи, че имал усещането, че този, който спечели играта ще да е някой смешник, който се държи като циркаджия, прогнозира Ники.

Думите му предизвикаха очаквания от него ефект, като Юлиян и Къци му се нахвърлиха с думи и въпроси, но Николай се защити, че тези му изводи са на база на това, което  вижда в момента. Дали не визираше Фънки и Къци, като най-вероятните победители в шоуто?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bCU6XyG61c8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *