Нед намери булка на Панайот – вижте я!

Найден и Панайот

  След като Панайот съобщи пред цяла България, че си търси жена, съквартирантът му Найден взе присърце душевните нужди на футболиста от Гълъбово и му намери булка.

С мазна руса коса, черни вежди, кафяви зъби и напращял бюст – така изглежда според Нед половинката на Панайот. От профила си в социалната мрежа Фейсбук финалистът от „Биг Брадър Ол Старс“ публикува клип на певицата Лидия от Северозападна музикална компания „Севеком“. Русокоската пее „Яж си чипса“, докато оглежда напращели мъже от Северозападна България. Клипът изглежда доста архаичен, цялостната му визия напомня за зората на попфолка. За сметка на това камерата обръща сериозно внимание на доста обемния и видимо естествен бюст

Лидия

на певицата и дава многократно и от близък план златната й верижка, кокетно заклещена между набъбналите й форми.

За Панайот обаче тепърва предстоят сериозни битки за сърцето на Лидия, тъй като тя вече е намерила принца на живота си. Той се казва Промчо и участва в клипа на уникалната песен. Въпреки това не всичко в живота им е розово и Панайот определено има шанс да замести Прончо в сърцето й.

Певицата впечатлява с набъбнали естествени форми

В текста на парчето Лидия пее:

Все ме дразниш, все ме провокираш,
сякаш нарочно ме нервираш.
Май не се научи да си траеш
и със мен да не си играеш.

Ако все пак успее да открадне сърцето на певицата от Северозапада, на футболиста от Гълъбово ще му се наложи да яде промишлени количества високо-калорични храни – главно чипс. Лидия недвусмислено го е изпяла в припева на парчето:

Яж си чипса и си трай
Иначе ще има край.

Всички приятели на Найден са убедени, че Лидия е перфектната жена за Панайот от Гълъбово и двамата биха били изключително хармонична двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *