Невероятно! Жени Калканджиева стана трезвеничка!

Жени, ТачоЖени Калканджиева внезапно е спряла твърдия алкохол и даже не ще да го помирише.

Доскоро миската не можеше да не цапне едно за отскок без значение колко е часът, къде се намира и какви са ангажиментите й. Често се случваше да се появява и по телевизията в доста нахилено и неадекватно състояние. А „мъдростите“, които ръсеше, озадачаваха дори водещите и те се втурваха да ги замазват.

Колкото и невероятно да звучи, от този порок я спасил съпругът й Тачо, който пък денонощно се зарежда с биричка или уиски, или с двете едновременно.

На Стефан му трябвало доста време да събере две и две и да стигне до извода, че жена му се променя от алкохола, става заядлива и агресивна. Всички техни кавги започвали, след като тя обърнела няколко чашки.

Нещата преминали границата, когато шестата в света започвала да се кара и на сина им Жорко и да го поучава на висок глас, след като е вкарала малко течно гориво във вените си.

Тачо внезапно прозрял, че причината за семейните раздори е бутилката с алкохол и за пръв път провел много сериозен разговор с любимата си. Той я записал как беснее, а след това й пуснал записите. Жени останала втрещена от променения си вид и изкривеното си от гняв лице и толкова се стреснала, че решила да остави алкохола завинаги.

Жени пиянаВ момента никой не може да я познае. От палавата купонджийка няма и следа. Тя обръщала фрешове и смутита, а само от време на време си позволявала по половин чашка  бяло вино колкото за блясък в очите.

Тачо бил доволен, защото семейните разправии изведнъж спрели и Жени се превърнала в предишната любвеобилна и усмихната жена. Малкият Жорко също си отдъхнал от крясъците на майка си и в семейството царяла пълна идилия.

Въпросът обаче е докога.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *