Наталия Гуркова: Оттеглих се от суетата, работя като майка!

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова

Наталия Гуркова изцяло се е посветила на грижите и възпитанието на двете си деца, които са плод на брака й със сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Това заяви Мис България-98 след като дъщеря й Джорджия, която е на 6 г. спечели конкурса „Малката Мис България“ и следващата година заминава за Доминикана, където ще се състезава за короната в международния конкурс „Принцеса Вселена“.

„Посветила съм живота си на децата – на Джорджия и сина си Кристиан, който е на 2.5 г. Работя майка“, заяви с усмивка Наталия.

Една от най-красивите носителки на титлата Мис България не крие, че се чувства удовлетворена и щастлива от факта, че е позагърбила модния подиум и се е фокусирала върху родителството. Това пролича и от въодушевлението, с което описа ежедневието си с децата. А от известно време насам то протича в България, а не в ЮАР, където мъжът й върти бизнесът си с диаманти.

Наталия Гуркова и Джорджо
Наталия Гуркова и Джорджо

„Напоследък сме по-често в България по лични съображения, тъй като в Южна Африка е опасно. Непрекъснато пътуваме, но сега сме си предимно тук. В ЮАР нищо не се е променило, но моята гледна точка се промени. Имам две деца и се старая да бъдат на сигурно място, на място, където няма чак толкова голяма престъпност“, разяснява Наталия Гуркова.

И допълва, че съпругът й също е в България, с което наново обири периодичните слухове, че са пред развод. За празниците щели да пътуват в чужбина понеже не обичали студа. Миналата година били в Египет и се радвали на Червено море, а тази най-вероятно ще бъдат в Тайланд. Можело и за разнообразие да изберат някой зимен курорт.

Красавицата, която вече гони 40-те подчерта цветущото състояние на брака си и заяви, че с Джорджо са вече 12 г. заедно и се обичат както от първия им ден заедно.

„Имаме голяма любов, голяма емоция, която успяваме да запазваме. Добре се чувстваме заедно“, казва Наталия. Тя сподели още, че мъжът й обичал да й прави романтични жестове и често я изненадвал с цветя, както и с други дарове, разбира се. За раждането на всяко от децата им сръбският бизнесмен й подарил бижута със скъпоценни камъни. „Той знае, че обичам камъни, имам в различни цветове, и се старае да ме зарадва. Иначе за мен скъпите вещи не са важни. Парите не са най-важното, но за да го кажеш, трябва вече да ги имаш. Когато ги няма, човек си мисли, че в тях е щастието. А когато стигнеш някакво ниво – не това те прави щастлив“, подчертава красивата Наталия.

Наталия Гуркова булка

Това е едно от важните неща, на които моделката се стреми да възпита децата си. Наталия се определя по-скоро като строга майка, която държи на дисциплината. Тя контролира времето, което децата прекарват пред телевизора, таблета и компютъра. Не им разрешава да похапват вредни храни и най-вече шоколад и чипс, а на малката Джорджия абсолютно е забранила да ползва грим и лак за нокти. Наталия смята, че дъщеря й не трябва да бърза да порасне и не е никак полезно за нея да ползва козметика за възрастни. Наталия много държи и на образованието и затова отсега е решила, че ще осигури най-доброто такова за децата си.

„Всеки ден с децата е различен, старая се да разнообразявам тяхното ежедневие. Водя ги на куклен театър, на кино, на изложби, на концерти… забавляваме се. Често правим разходки в парка, в планината, защото мисля, че контактът с природата е много важен. Джорджия ходи на уроци по английски език, на латино танци, пее народни песни във вокална група „Елхица“, обича да рисува. малкият Кристиан е хиперактивен и ми отнема страшно много енергия. Много по-трудно се гледа момче. Поне на този етап. Двамата заедно са нещо невероятно! Много се обичат и много добре си играят. Но същевременно имат и конфликти. Например за някоя играчка. При което аз трябва да влизам в ролята на съдия. Това е всекидневие. Надявам се да съм добра майка. Много е нереална самооценката, винаги е правилно да се каже отстрани, но мисля че се справям добре, полагам всички усилия“, казва Наталия.

Наталия Гуркова деца

Тя смята, че участието на дъщеря й в конкурси за красота е освен удоволствие за нея, а и доста възпитателно. Тъй като в тези мероприятия за деца липсвал състезателният характер, децата се включвали в конкурсите за да се забавляват и да срещнат нови приятели. Покрай това обаче се налагало и да полагат големи усилия на репетициите. Така малките манекенки и манекени се учели на труд от малки, както и на това, че се изисква упоритост и много работа за да се постигне желаният резултат. Именно на това искала да ги възпита Наталия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *