Наглеци измамили Къци Вапцаров с имот!

Къци Вапцаров

Емблематичният водещ от зората на българския шоу бизнес станал жертва на имотната мафия.

След като в края на деветдесетте години на миналият век шоуменът се замогнал, решил да си купи местенце във Фазаново и да си спретне китна виличка, за отдих сред природата, далеч от шумотевицата на големия град. Речено сторено, не след дълго близък нему му препоръчал едно апетитно имотче на „добра“ цена.

Парите не притеснили никак Къци, тогава все пак беше на върха на славата си и той добре я осребрил, купил парцела. След това водовъртежът на родния шоу бизнес отново го поел и чак след година време, Вапцаров се тил за имотеца.

Отишъл той да слага ограда и за целта извикал майстори и геодезисти да вземат и да му определят реалните граници на земята. Да, но изненада!

Къци

Геодезистите гледайки тяхната, доста по-точна карта, се забили по храсталаците и чукарите и почнали да му слагат колчета за граница. Къци отначало помислил че хората са се объркали нещо и се опитал да ги вкара в „правия път“.

Да, но изненада – имотът се оказал не там, където са му го продали. Веднага му просветнало, че са го преметнали и отишъл да се разправя с търгашите, но те му се присмели и за малко да яде бой. „Брато, да си гледал“ , изсмели му се в лицето.

Тогава, стреснат да не се случи нещо лошо със семейството му, преглътнал обидата и след дълги усилия успял да продаде спорното място на голяма загуба. Не след дълго отново му се отворил апетит за собствена селска къщичка, но този път той решил и си купил имотец в нашата южна съседка Гърция.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rfnyKmj6kk4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *