Мъжът на Ани Салич – Бранко, рискува живота на щерка си – вози я без каска на мотопед

Лазар няма търпение да порасне и да вземе шофьорска книжка, за да подкара пърпоредката на баща си Бранко

  Бранко, мъжът на Ани Салич, е голям шеф в Би Ти Ви и е логично да го вози луксозна лимузина. Да, ама не – сърбинът предпочита да пътува на 2 колела. При това не на някой гъзарски мотор „Харлей Дейвидсън“, а на мотопедче, чиято мощ е малко повече от тази на велосипед. Подобни се продават в „Метро“ за хиляда до 2 хил. лв.

Че Бранко не се е главозамаял и пътува по софийските улици като разносвач на пици, е похвално. Укорително е обаче, че той подценява мерките за безопасност, когато вози децата си на задната седалка на двуколката.

Тези дни папараци засякоха югославянина да кара на училище невръстната си щерка, без да й е нахлупил каска на главата. Да, моторът може и да е маломощен, но шлемът е задължителен аксесоар за всички пътници. Ами ако някоя кола засече и бутне скромното Бранково возило? Ще стане мазало, колкото и малко да са конските сили на пърпоретката.

Малката Хана току-що е слязла от мотопеда на баща си и е видимо разочарована, че пътуването на две колела е приключило

За щастие, Хана не пътува дълго с мотопеда на баща си. Бранко я кара само до спирката на училищния бус, а оттам насетне за момиченцето няма риск.

За разлика от сестра си, синът на Салич – Лазар, предпочита да ходи пеша до школския рейс. Баткото тръгва по-рано и често е на спирката преди пристигането на Хана и Бранко.

И двамата наследници на Ани Салич се образоват в Италианския лицей в Горна баня, но са в различни класове.

Когато изпрати децата си на училище, шефът на техническия отдел на Би Ти Ви пали отново моторчето си и отпрашва на работа. Без пътник на задната седалка той, общо взето, е примерен водач и не нарушава правилата за движение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *