Моделката Деси Зидарова отказа участие във „ВИП Брадър“, от страх да не я съсипят

Деси Зидарова

  Деси Зидарова отхвърли в последния момент офертата на продуцента Нико Тупарев и Нова тв. Печално известната моделка и актриса отказа да вземе участие във „ВИП Брадър“ дори срещу колосалната сума от 60 000 лева. Мотивът, който лансирала пред организаторите на риалитито, бил свързан с децата й и отговорностите й към тях.

Истинската причина обаче е друга, споделят запознати. Деси не пожелала да влезе в Къщата от страх, че окончателно ще сринат имиджа й на невинна жертва на обстоятелствата.

Преговорите с Деси Зидарова започнали в началото на август, малко след като вторият й мъж Михаил Младжов влязъл в ареста с обвинение, че разпространява кокаин. Първоначално офертата, която Тупарев й отправил, била от порядъка на 20-30 бона. Манекенката не се дала лесно и започнала да наддава. В края на пазарлъка успяла да накара продуцента да й обещае главозамайващия хонорар от 60 000 лева. Дори след като Тупарев й дал дума, че ще получи исканата сума, Зидарова започнала да увърта.

Деси Зидарова и Михаил Младжов

Продуцентът на „ВИП Брадър“ се подразнил от поведението й и стопирал преговорите, издават запознати. Решението взел, след като от САЩ пристигнал дългоочакваният отговор на по-важна ВИП персона – световният секссимвол Памела Андерсън. Тупарев преценил, че няма логика да моли Зидарова да влиза в Къщата, при положение че е осигурено участието на истинска знаменитост.

Деси Зидарова се прочу като „разтурикъща“ и жертва на насилие, а отскоро и като съпруга на наркопласьор. През 2009 г. моделката бе жестоко пребита пред фризьорския салон, който й бе подарен от бащата на двете й деца Веселин Янев с колоритния прякор Весо Парцала. По онова време Деси имаше роман с богаташкия наследник Стайко Стайков. За раздялата на Стайков и Зидарова се разбра малко след побоя й. Миналата година тя изненадващо вдигна в Солун пищна сватба с Михаил Младжов. Приказката й не трая дълго. На 1 август тази година мъжът й бе арестуван за втори път с наркотици.

След поредния скандал Деси Зидарова се покри. Отказва интервюта, не ce появява и на любимите си доскоро светски събития.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *