Мишо Шамара изгубил близнаци

Имиджът на грубиян и бунтар, който рапърът Мишо Шамара се опитваше да затвърди в Къщата на „ВИП Брадър“, е пълна измама. Всъщност певецът носи в себе си ранима и романтична душа, която показва едва на малцина приятели. Един от тях е съпругата му Ана, с която са повече от 20 години заедно и която единствена е виждала сълзите му. А през последните години те никак не са били малко.

Мишо Шамара
Мишо Шамара

Докато съквартирантите му го оплюваха за грозния език и псувните, които ръсеше непрекъснато в „ВИП Брадър“, Мишо мислеше само за едно – как да излезе по-скоро от шоуто и да се види с децата си. Двете хлапета са кръстени на родителите си Михаил и Ани и са дългоочакваното им продължение на живота. Преди са се сдобие с тях обаче, певецът преживява кошмар, който никога няма да забрави. Коравият рапър плаче като малко дете, когато разбира, че любимата му жена е пометнала с близнаци.

Рапърът с домочадието си
Рапърът с домочадието си

Случката се разиграва преди почти 14 години. Тогава изпълнителят на „Фенки, фенки“ е в съвсем различен етап от живота си. Любимата му Ана забременяла по времето, когато Мишо Шамара е на върха на славата. Тогава на него никак не му е до потомство, но не се противи на желанието й за истинско семейство. В същото време решава, че няма да променя живота си по никакъв начин заради децата. Пътува, няма никаква почивка от участия и не успява да обръща достатъчно внимание на половинката си, която безропотно го следва по петите.

Докато се прибира след изяви в различни краища на страната, Мишо кара като луд и по чудо оцелява в няколко катастрофи. Става истински рекордьор с цели 6 пътни произшествия за по-малко от две години. Една от тях обаче завинаги бележи живота му.

В нея той е заедно с бъдещата си жена Ана. Двамата се блъскат с лъскавото си БМВ и този път не се разминават без проблеми. Няколко дни по-късно Ана разбира, че е загубила бебета си и потъва в скръб. Устатият рапър също не успява да овладее емоциите си и за пръв път от много време си позволява да плаче.

„Бях мега звезда, животът ми беше супер натоварен. Цели 4 клуба управлявах в София, Търново, Хасково и Варна. Близо 200 човека работеха за мен. Доста неща ми се случваха, даже зная, че са имали жилание да ме отвлекат. Също и много жени се интересуваха от мен. Вероятно Ани от притеснение направи спонтанен аборт. Иначе щяхме да си имаме дечица на 14 години“, споделя с болка Шамара. Трагедията става причина и за други проблеми.

Рапърът решава, че успехът му му е струвал твърде скъпо и започва сериозно да неглижира бизнеса си. Така на хоризонта се появяват по-големи риби, които веднага лапват изпуснатите от него възможности, водейки го бавно, но сигурно до пълен фалит. В този момент обаче певецът научава, че ще става татко и още по-сигурно загърбва кариерата си, за да е с любимата си Ана по време на първото й майчинство. Първо се ражда синът им Михаил, а две години по-късно го следва сестричката му Ана.

Проблемите пред младото семейство обаче не секват отведнъж. Помежду им се намесва друга по-млада жена, която успява да изкуши рапъра и да го извади от семейното гнездо. Когато Ана разбира за нея, Мишо дори не се опитва да отрече. Признава си всичко и майката на децата му решава, че трябва да му даде свобода да изживее страстите си. И точно така го печели завинаги.

В началото изневярата се струвала на Мишо начало на нещо сериозно, но разбрал, че сбъркал, той бърза да се върне при жена си. Тя не го приема веднага, но в крайна сметка се съгласява да му даде втори шанс в името на децата. И точно заради тях рапърът решава повече да не тества силата на чувствата й.

„Ани е силна жена. Много ми се иска да съм безгрешен, но за съжаление, не съм. Искам да осигуря на нея и децата всичко, което заслужават“, споделя рядко изпълнителят на „Фенки, фенки“.

Това е и мотивът на Мишо да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ и цели 2 месеца да стои далеч от любимите си хора.

За хонорара, който в артистичните среди се обсъжда, че е 60 000 лева, той ще успее да покрие стари борчове и да даде нов тласък на замрялата си напоследък музикална кариера. Освен това отдавна бил дал обещание на семейството си да ги заведе на истинска почивка на хубаво място, но все не му стигали средства да изпълни ангажимента си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/0AHweLgVI4g

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *